U bent hier: Home / Nazisme Nederland normaal

Nazisme Nederland normaal

by J.L. de Kreek — last modified 15-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Erdogan heeft gelijk. Nederland is een Nazi-overblijfsel. Meeste Nederlanders zijn door de Nazi's misleidt over wie of wat de Nazi's zijn. Daardoor wanen ze dat zij geen Nazi-overblijfsels zijn zoals burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. Iemand die heel goed weet wie of wat de Nazi's zijn en dat opzettelijk wederrechtelijk verzwijgt is vicepremier Lodewijk Asscher.

Lodewijk Asscher is politiek ambtelijk en/of anderszins betrokken bij de voortbouwende Holocaust. Meeste mensen denken dat de Holocaust een voltooid misdrijf is. Dat is het niet. De Holocaust vindt in fases plaats. De finale Holocaust is in nabije toekomst. De nabije toekomst is vandaag want de finale Holocaust wordt reeds voltrokken in Irak middels atoomwapens.

Dat de westerse landen al sinds de eerste golfoorlog Irak excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium en dat ten gevolge daarvan miljoenen mensen sterven als bij een heuse fall-out als in Hiroshima en dat de Nederlandse politiek bekend is met deze 'dosis effect relatie' en dit geaccepteerd heeft is een van de minst besproken schandalen in de Nederlandse journalistiek.

Dat de journalistiek en media zo weinig publiceert over de Nederlandse Nazi-overblijfsels komt omdat het Nazisme een ideologie is van journalisten die ook de fundamenten voor het Zionisme gelegd hebben en oude vrienden zijn van de Telegraaf Media Groep. Nazisme en Zionisme zijn gelijksoortige ideologieën ontwikkeld door journalisten met de ambitie de Joden uit te roeien en andere minderheden te segregeren en Groot Israël in de macht te laten vallen van het wereldhuis van de familie Rothschild en andere partners van het Vaticaan.

Nazisme en Zionisme en Katholicisme hebben met elkaar te maken. Nederland is Katholiek geïndoctrineerd door de Papen waardoor het een goede voedingsbodem is voor het Zionisme en dus Nazisme. Meeste mensen wordt in het onderwijs leugens wijsgemaakt in verband met de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en wie daarvan de creatieve breinen, de financiers en profiteurs zijn. Meeste mensen denken dat Hitler of Eichmann het grote kwaad vertegenwoordigen terwijl Hitler volop ondersteund is door de Zionisten en Eichmann volledig Zionistisch geïnspireerd was.

De Zionisten wilde al in 1895 een Holocaust op de Joden en iemand als Hitler om dat voor ze te regelen. Dat blijkt zonneklaar uit publicaties van de helden van Geert Wilders waarop de hele Nederlandse journalistiek van links tot rechts niet ingaat. De helden van Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers en dus verantwoordelijk voor het bombardement op Rotterdam. Hoe knots gek is Nederland dat al die jaren niemand en dan ook werkelijk helemaal niemand, zelfs Loe de Jong of Leon de Winter of Harry Mulisch of Jan Roos of historicus Mark Rutte niet, ingaat op de staalharde feiten die de waarheid van bovenstaande bewijzen?!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk