U bent hier: Home / Naziverleden familie Lodewijk Asscher

Naziverleden familie Lodewijk Asscher

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Volgens berichten in de media accepteert vicepremier Lodewijk Asscher geen “bullshit”. Desondanks is Lodewijk Asscher niet uit zichzelf eerlijk over het Naziverleden van zijn familie. Meer in het bijzonder zijn overgrootvader die leiding heeft gegeven aan de deportatie van Amsterdamse Joden. Meeste mensen geloven de leugens over de overgrootvader van Asscher dat hij de Joodse zaak diende als voorzitter van de Joodsche Raad. De waarheid is dat de Joodsche Raad werkte voor de Zionistische initiatiefnemers van de Endlosüng.

De feiten blijken allemaal zeer helder uit talrijke authentieke documenten van de helden van Geert Wilders die door journalisten, wetenschappers en de familie Asscher verborgen worden gehouden voor het grote publiek. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust blijken het initiatief te zijn van Zionisten. Zionisten zijn mensen met een zogenaamd Joodse achtergrond die antisemitisch zijn geboren en met elkaar werken aan separatie van alle minderheden op aarde. Daarom de minder Marokkanen uitspraken van Geert Wilders.

Dat Lodewijk Asscher oneerlijk is blijkt niet alleen uit het feit dat hij zwijgt over het Naziverleden van zijn familie. Als ambtenaar in Amsterdam was Lodewijk Asscher betrokken bij een razzia op misschien wel de leukste moskee van de stad. Nu als vicepremier is Lodewijk Asscher namens de PvdA betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Lodewijk Asscher is niet de man zoals hij zich graag voordoet. De politiek maatschappelijke middelen die Lodewijk Asscher tot zijn beschikking heeft misbruikt hij om fatsoen te veinzen en de meest weerzinwekkend misdrijven van zijn vrienden en collega's met de mantel der liefde te bedekken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus