U bent hier: Home / Nederland Naziland

Nederland Naziland

by J.L. de Kreek — last modified 12-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

President Erdogan van Turkije heeft gelijk door Nederland een Nazi-overblijfsel te noemen. Nederland speelde een centrale rol in verband met de verspreiding van de plannen voor de Holocaust. Tevens was Nederland via Rotterdam doorvoerhaven van het geld voor Adolf Hitler wat uit Amerika kwam. Ook toen waren journalisten sleutelfiguren tijdens de voorbereidingen. Omdat de journalistiek van de MSM vol zit met laffe leugenaars en wegkijkers weten meeste mensen niet dat journalisten de initiatiefnemers zijn van WOII en de Holocaust.

De journalisten die de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust werkte bij the Jewish Chronicle, de Neue Freie Presse, het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. De Nederlandse journalisten die na de oorlog liegen over de betrokkenheid van journalisten bij het voorbereiden van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust werken onder andere bij het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Journalisten van de het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf maken ook ouderwets jacht op Joden die de waarheid verkondigen alsof de Jodenvervolging nooit is afgelopen. 

Toeval wil dat de Jodenvervolging inderdaad niet is afgelopen omdat uit de plannen voor de Holocaust blijkt dat de Holocaust van 1940-1945 gevolgd zal worden door een finale Holocaust waarvoor de journalistiek vandaag in samenwerking met criminelen in de politiek en elders de basis leggen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 die niet door Arabieren zijn gepleegd en de oorlogen in Moslimlanden en Wilders en de Telegraaf en GeenStijl enzovoorts zijn de voorbereidingen op de finale Holocaust.

Vroeger eind 19e eeuw toen de journalisten de plannen maakte voor de Holocaust beledigde zij niet alleen Joden, ook bedachten zijn plannen voor aanslagen op Turkije om Turkije te laten meewerken aan de door deze journalisten bedachte Endlösung. De feiten blijken allemaal klip en klaar uit publicaties van deze journalisten uit de periode van 1895 tot 1946 waarop journalisten van tegenwoordig nooit ingaan. Lachen en moslims demoniseren en liegen en bedriegen is wat de journalisten kunnen, misbruik makend van de persvrijheid. De Nederlandse journalistiek is ook vandaag volledig verweven met het Nazisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus