U bent hier: Home / Nederland op ramkoers

Nederland op ramkoers

by J.L. de Kreek — last modified 23-09-2013 11:35
Opgeslagen onder:

Nederland ligt frontaal op ramkoers. Relatief veel prominente Nederlanders riskeren een hard oordeel van Vrouwe Justitia. Zoals arabist Hans Jansen, Jort Kelder, Matthijs van Nieuwkerk, Jeanine Hennis, Uri Rosenthal, Joshua Livestro, Frits Bolkestein en natuurlijk Jan Peter Balkenende. Ook de medewerkers van de Bureaus Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming mogen niet onvermeld blijven.

Voor de komende korte termijn staan twee rechtszaken geagendeerd die beogen te leiden tot de strafvervolging van Bureau jeugdzorg Rotterdam en de Zionisten van het CIDI, MDI, en de Joodse Omroep. De misdrijven die gepleegd worden zijn kindergijzeling en terroristische gerelateerd bedrog en bedreigen. Zaken die elk afzonderlijk en tezamen beschouwd te gek voor woorden zijn.

Voorts is er een nieuwe strafklacht ingediend tegen Geert Wilders wegens het benadelen van de Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict. Daarnaast zijn er andere strafzaken in de pijplijn. De waarneming is dat Nederland bestuurd wordt door een vereniging van terroristen en kindermisbruikers, en dat de mainstream media daaraan bijdraagt door willens en wetens evidente feiten te verhelen.

Ook de strafvervolging of althans de zuivering van bepaalde pers-persoonlijkheden zal worden nagestreefd. In de eerste plaats wordt daarbij gedacht aan Arnold Karskens en Gustaw Bessems. Ook aan Bert Brussen wordt gedacht in verband met opzettelijke ondersteuning aan genocide in Irak tewijl hij deugdelijk op de feiten gewezen is. Bij de kliek rond Bert Brussen blijkt een collectieve narcistische intentie te bestaan, alleen het eigen ego te bevredigend. Gezien de feiten zal dat gewroken worden.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus