U bent hier: Home / Nederland wordt slagveld

Nederland wordt slagveld

by J.L. de Kreek — last modified 11-01-2014 09:50

Nederland staat hoog op de verlanglijst van gewapende islamitische strijders als locatie om aanslagen te plegen. Nederland is minder ver verwijderd van een Intifada in de polder dan de NCTv erkent. De terreurdreigingen aan het adres van Nederland zijn substantiëler dan iedereen bekend is. Gevaar voor burgers in de openbare ruimte zoals bussen, markten, scholen is vele keren groter dan politiek ambtsdragers toegeven.

Dat Nederland voorkeursdoelwit voor aanslagen is komt door Jeanine Hennis & co waaronder tevens begrepen de kliek van Geert Wilders inclusief arabist Hans Jansen en Geen Stijl. Jeanine Hennis is sleutelrol blondje in verband met het politieke akkoord voor de oorlog zonder geldige reden in Irak. Zij heeft daarmee terrorisme en genocide in Irak ondersteund. Een blunder die de krijgsmacht moet bekopen met ernstige existentiële problemen. Voorts benadeelt Geert Wilders met FITNA de staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in islamitische landen. Hij wordt gedoogd door Jeannine Hennis en rest van haar partij. 

De kwestie nu is dat gewapende jihadistische strijders niet wachten tot Nederland zelf besluit de terroristen in de eigen politiek te bestrijden. Jihadisten staan reeds aan de grens van Europa. Nederland wordt net als Syrië, of Gaza. Er is niet te winnen van de islamitische guerrilla die naar Nederland komt c.q dreigt te komen. Juist naar Nederland want Nederland is voorkeursdoelwit. Door Jeanine Hennis en Geert Wilders en hun collega's in de politiek en de ondersteuning van arabist Hans Jansen en de media. 

Daarom ligt er bij het Gerechtshof Amsterdam een nieuw verzoek tot bevel tot strafvervolging van Geert Wilders; en is er een geschil in hoger beroep in verband met de oorlogsmisdrijven, het terrorisme en de genocide van de Minister van Defensie in particuliere én ambtelijke hoedanigheid. Ook wordt er gewerkt aan de strafvervolging van de leden van de politieke partijen die ondanks alles door weer en wind lid van de partij blijven. Van links tot rechts hebben de leden van de politieke partijen boter op het hoofd denkende dat zij niet besmet zijn met de schuld aan genocide van hun leiders. Wat vanzelfsprekend een veiligheidsrisico is in verband met de aanstaande verkiezingscampagnes. 

De jongens en meisjes van de politieke propagandateams van de terroristen in de Nederlandse politiek zijn zich onvoldoende bewust van het feit dat juist hun bijeenkomsten risico's van aanslagen met zich meebrengen. De individuele jihadist met bomgordel doet zichzelf utopisch geen groter plezier dan door midden in zo'n groep te exploderen. Geert Wilders wil dat soort calamiteiten, want hij brengt FITNA uit. Om de Jihadist uit te lokken tot wraak op de gewone man en vrouw in de straat. De motieven van Jeannine Hennis zijn duister. Het kan zijn dat ze een diepgewortelde racist is of dat frustraties in verband met persoonlijke miskramen haar tot de misdrijven brengt. 

Hoe dan ook wordt Nederland een slagveld indien de wraak op de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de Nederlandse politiek overgelaten wordt aan de islamitische jihadist die tot de tanden bewapend bezit nemen zal van Europa en Nederland om bloedig af te rekenen voor de verwoesting van islamitische steden en heilige plaatsen en de moord op meer dan ander half miljoen broeders en zuster. Een jihadist snijdt net zo makkelijk de strot door van een willekeurige burger als het een kameel slacht. Vechten tegen de gewapende islamiet is een heilloze exercitie. De islamiet vecht het meervoudige terug en wordt met de dag bloeddorstiger. 

De strijd van het zich vrij wanende westen in islamitische landen is ten onrechte. Gebaseerd op de idee dat islamieten de hoofdschuldigen zijn aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 terwijl vaststaat dat de Twin Towers niet anders dan door 'controled demolition' ingestort kunnen zijn. De desintegratie van de Twin Towers met valsnelheid in het eigen fundament vereist zeer specialistische voorbereidingen en extreem nauwkeurige detonatie van geavanceerde explosieven.

Share |
comments powered by Disqus