U bent hier: Home / Nederlands leger Jihadisten

Nederlands leger Jihadisten

by J.L. de Kreek — last modified 09-02-2015 11:53
Opgeslagen onder:

Is het dan echt zo moeilijk voor politici de goede plannen zelf te bedenken? #durftevragen Het is duidelijk dat er mensen zijn die al dan niet Jihadistisch de behoefte voelen bij te dragen aan verbetering van de omstandigheden in Syrië. De zo genoemde Syriëgangers die lang niet allemaal uit zijn om zich tot martelaar van ISIS te promoveren.

makkelijk met scherp op de Blonde Geit geschoten worden

Waarom organiseert Nederland niet onder de hoede van de Nederlandse krijgstucht en het Strafrecht een leger vrijwillige Jihadisten die zich in Syrië inzetten voor de goede zaak. De situatie moet stabiliseren in Syrië. Er moet hulp worden geboden. Er is van alles te doen om de vrede en veiligheid te herstellen in Syrië. Daarna moet Syrië worden opgebouwd.

Het is helemaal niet bizar of vreemd om als Syriëganger aan te melden voor lidmaatschap van de Nederlandse Strijdkrachten. Dat geeft ook bescherming tegen de negativiteit van Wilders want dan kan vanuit die rol juridisch makkelijk met scherp op de Blonde Geit geschoten worden. De behoefte om uiterlijk Jihadistisch aan het werk te zijn is ook niet vreemd of bizar. Iedereen wil dat het ontspant in het Midden Oosten dus ook Syrië.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus