U bent hier: Home / Nederlandse journalisten onbetrouwbaar

Nederlandse journalisten onbetrouwbaar

by J.L. de Kreek — last modified 24-04-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Nederlandse journalisten zijn bij meerderheid zuiver onbetrouwbaar. Van Matthijs van Nieuwkerk en Jan Roos tot NRC, Volkskrant, Parool, Telegraaf, HP/De Tijd, GeenStijl en Elsevier zijn het niet betrouwbare bronnen. Onacademisch als de neten en corrupt tot op het bot. Opzet om oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van Nederlandse politici onder de pet te houden of relevante feiten die hun misdaden bewijzen te verduisteren. Arnold Karskens de zogenaamde oorlogscorrespondent van 'the Postonline' spant misschien wel de kroon.

Karskens verkoopt zichzelf als voorzitter van Stichting Onderzoekoorlogsmisdaden en zogenaamde Nazi-jager. Arnold Karskens jaagt op nazilijken van negentig jaar of ouder en vergeet te kijken naar de Zionistische partners van de Nazi's. Ook zwijgt Karskens verwijtbaar over de oorlogsmisdaden van Fred Teeven van de VVD. Karskens die iedereen altijd de maat neemt over hoe het moet in de journalistiek kwalificeert de feiten van Fred Teeven die lid was van de Stichting van Karskens opzettelijk verkeerd zodat niet bekend wordt dat zijn vriend een oorlogscrimineel eerste klas is.

Dan GeenStijl. De shockblog die giftig wordt wanneer een ambtenaar de auto verkeerd parkeert verduistert de feiten die bewijzen dat journalisten van de onderneming van de aandeelhouder van GeenStijl (de Telegraaf) in 1923 reeds bekend waren met de plannen voor oorlog en Holocaust van de helden van Wilders die prominente journalisten en schrijvers waren, zonder de consument te waarschuwen. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van journalisten die het Zionistische gedachtegoed aanhangen en hun volgers.

Hitler was volger van Zion. De gerenommeerde Joodse historicus Lenni Brenner heeft de feiten die het contract tussen Hitler en de Zionisten bewijzen lang geleden reeds gepubliceerd. De Zionisten hebben na de Franse Revolutie en de invoering van gelijkheid, democratie en mensenrechten het eerst antisemitisch een probleem gemaakt van de aanwezigheid van Joden in Europa. De Joden hadden geen probleem met hun aanwezigheid in Europa. De Verlichting bracht vrijheid voor iedereen.

De Zionisten verzetten zich terroristisch het hardst tegen Semieten in het algemeen. De Joodse Semieten en de Arabische Semieten. Dat de Nederlandse journalistiek niet collectief begrijpt dat Arabieren en Joden van hetzelfde Semitische ras zijn bewijst dat de corruptie der journalisten diep is doorgedrongen in de hoofden van de opleiders aan de HBO. Bert Brussen van 'the Postonline' ziet zichzelf graag als voorbeeld en ridder van het vrije woord terwijl zijn publicaties en bijdrage aan het debat hem medeplichtig maken aan de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide die hij en zijn collega's verzwijgen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus