U bent hier: Home / Nederlandse journalisten zijn oorlogshitsers

Nederlandse journalisten zijn oorlogshitsers

by J.L. de Kreek — last modified 19-07-2014 11:15
Opgeslagen onder:

De aanslag op #MH17 bewijst bijzonder concreet dat Nederlandse journalisten bij meerderheid bestaat uit hufters en oorlogshitsers. Zelf als journalist zijn zij bekend met het effect van het woord en beeld op het publiek. Met zorgvuldig gekozen woorden en afbeeldingen vertellen zij het verhaal wat zij willen dat het publiek gelooft.

Collega's die via de sociale media een ander geluid leveren dan de Mainstream media krijgen een orkaan van verontwaardiging en verwensingen over zich heen. Bijvoorbeeld dat zij respectloos zouden zijn naar de slachtoffers van de aanslag #MH17. Er circuleert een krachtige foto die door journalisten via Twitter wordt verspreid. Op deze foto staan separatisten met een knuffelbeer in de hand. De foto imponeert alsof de separatisten de knuffelbeer ophouden als trofee.

 

Alexander Pleijter (Lector journalistiek & innovatie, Fontys Hogeschool Journalistiek, Hoofdredacteur De Nieuwe Reporter – doet presentaties, lezingen, etc) verspreidt de video die de context levert van de foto van de 'bandiet' met teddybeer. Er blijkt veel eerder sprake te zijn van zorg van de separatisten voor de crash scene. Mensen in witte-auto's worden begeleid naar de plaats van het ongeval. Journalisten krijgen kans uit all hoeken te fotograferen. De 'teddybeer' wordt liefdevol teruggelegd bij de rest van het puin, en de 'bandiet' slaat een kruis.

 

Niemand weet wat er echt aan de hand is in Oekraïne. Wat iedereen wel weten kan is dat Amerikaanse bondgenoten reeds lange tijd opzichtig oorlog zoeken met iedereen. Ook met Rusland en China. Via Twitter wordt het door journalisten gesanctioneerd wanneer wordt verwezen naar het feit van de vele puinhopen en lijken van dat ene vliegtuig dat van tien kilometer naar beneden is gekomen in Oekraine, terwijl bij de vier vliegtuigen in de VS 11 september 2001 die vergelijkbare 'crashes' gemaakt hebben niks is teruggevonden behalve het paspoort van ene Mohammed Atta.

 

Wat iedereen ook weten kan is dat Oekraïne ook een 'hotspot' is in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Ook kan iedereen weten dat deze oorlog en die vervolging zijn losgemaakt door de stichters van Israël en hun volgers. Journalisten als Gustaw Bessems bezitten een dubbele agenda in de journalistiek. Zij geven niet eerlijk en onafhankelijk weer wat de waarheid van de feiten is. Zij maken een verhaal wat bijdraagt of althans ondersteuning levert aan de georganiseerde criminaliteit die ook de Tweede Wereldoorlog en Jodenvervolging op touw gezet heeft.

 

De burgemeester van Hiversum (!) was ooit hoofdredacteur van de Volkskrant. In de tijd als hoofdredacteur vond 911 plaats. Toch is er nooit een deugdelijke technische uitleg verschenen in die krant over het feit dat wat iedereen gezien heeft op TV in verband met 11 september 2001 iets anders is dan gedacht wordt. Wanneer hem daarnaar nu gevraagd wordt zegt hij zo iets als dat 911 zo lang geleden is. Deskundigen en professionals zijn de hele wereld afgereisd om uit te leggen dat de aanslagen in de VS technisch een radicaal andere achtergrond bezitten moet dan vanwege de Amerikaanse overheid en bondgenoten gepropageerd wordt.

 

De journalistiek blijkt gepokt en gemazeld het onwaarachtige wereldbeeld waarvan de gevestigd orde wil dat het publiek gelooft in stand te houden. Kustaw Bessems draagt opzichtig bij aan het verhullen van feiten waarvan hij weet moet hebben. Berichten over de waarheid van de feiten worden door de journalisten van de gevestigde media steevast afgedaan als 'complottheorie'. Dat zij daarmee zichzelf de strop omdoen komt omdat er ook blatant opzichtig genocide gepleegd wordt in Irak, nota bene uit naam van de VVD, het CDA, de CU, de SGP, PvdA etc. Dat Wilders schuld heeft aan de dood van twee Nederlandse militairen wordt ook onder de pet gehouden door de Nederlandse journalistiek.

 

Journalisten hebben belang bij oorlog. Zij verdienen eraan. De Nederlandse journalistiek lijkt collectief en individueel het voorbeeld te volgen van journalist Theodore Herzl. Dat was de Zionistische journalist die de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda gezet heeft, en Rothschild en Hitler de voorzet gaf om samen te werken in verband met de volbrenging ervan. Herzl had een bloed hekel aan Joden, een zuivere antisemiet die zag hoe hij de Zionisten en hun volgers zich konden verrijken aan bloedig geweld en de kolonisatie van Palestina. De pogroms tegen de Joden begonnen voor een belangrijk deel in Oekraïne. Ondanks dat het de waarheid is weigeren journalisten ruchtbaarheid te geven aan het feit dat deze pogroms zijn losgemaakt door de Zionisten en kapitaalkrachtige Asjkenazische Elite.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus