U bent hier: Home / Neerhalen MH17 rechtmatige vergelding

Neerhalen MH17 rechtmatige vergelding

by J.L. de Kreek — last modified 20-07-2014 08:25
Opgeslagen onder:

Nederland is een klein en bijzonder agressief landje. Het levert ondersteuning, moreel en anderszins, aan extreem geweld van Amerikaanse en Israëlische bondgenoten. Ook draagt het actief bij aan het verhelen van de ware toedracht van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Binnenlands wordt ook genocide gepleegd op beschermde bevolkingsgroepen middels gedwongen bekeringen van minderjarigen onder toezicht van de jeugdbeschermers van het Leger des Heils. Gemeenschappelijke kenmerk van al dat extreme geweld is Christenheid.

Christenheid is wat het publiek in de regel Christendom noemt. Katholieke kerk is Christenheid. André Rouvoet is Christenheid. EO is Christenheid. Deze 'so called' Christenen hebben als gemeenschappelijk wereldbeeld dat ongeveer in de huidige tijd de Hel op Aarde losbarst en dat er dan een verlosser zich aandient die iedereen redt. Wat geen van de media onder controle van de corporate dictatuur openbaart is dat het geweld op aarde en de verlosser geleverd wordt door één en dezelfde familie.

 

Er is op aarde een familie die op handen gedragen wordt door het Vaticaan en wat al in 1895 kroning tot koninklijke familie van de Staat Israël beloofd is als het zou meewerken aan de 'Endlösung der Judenfrage'. Dat is bankiersfamilie Rothschild waarvan iedereen denkt dat het een Joodse familie is terwijl zij functioneel het Romeinse Rijk voortzetten. De familie Rothschild is puissant rijk reeds eeuwen dikke mik met de Christenheid. Dat is op zichzelf best verwonderlijk wanneer men het feit in ogenschouw neemt dat de Katholieken altijd de meest vuige antisemieten van Europa geweest zijn.

 

De familie Rothschild gaat ver terug. In de 18e eeuw was het bestuurder van Joodse getto's. Anno 2014 is het hoofdsponsor van het door Nederland gesteunde wereld-getto te Israël. Waarmee nog niemand rekening houdt is dat vlucht MH17 op bevel van Poetin persoonlijk door de separatisten is neergeschoten omdat Nederland nu eenmaal de grote agressor is die het in de macht heeft om de angel uit het terroristische wespennest van Israël en de Verenigde Staten van Amerika te halen. Bush, Balkenende en Blair zijn de oorlog in Irak begonnen zonder dat daarvoor een geldige reden aanwezig was.

 

Heel Irak is kapot gebombardeerd, honderd duizenden tot meer dan drie miljoen doden, uit naam van Nederland, en er is niemand van de Nederlanders die sorry zegt of een bloemetje legt. De prominente publicisten buitelen over elkaar heen om hun virulente oorlogshitserij aan de man te brengen via de corporate media. Omdat het niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat. Als Poetin persoonlijk bevel gegeven heeft tot het neerschieten van MH17 heeft hij daar alle recht toe om de wereld en de bevolking te beschermen tegen de agressors die middels Nederlandse politieke partijen diverse relevante bestuursposities ingenomen hebben en de wereld vergasten op hun geweld.

 

Minister-president Mark Rutte doet nu boos naar Poetin. Terwijl Mark Rutte boos moet zijn op zichzelf en bondgenoten. De kans bestaat ook dat westers geïnspireerde personen MH17 hebben neergeschoten als excuus om oorlog met Rusland te ontketenen. Amerika wil al heel lang oorlog met Rusland. De familie Rothschild betaalde Hitler dertig miljoen Dollar om een gewelddadige revolutie te beginnen tegen de socialisten en communisten, waaronder zich veel Joden bevonden. Nederland mag weten dat wanneer Nederland zichzelf niet corrigeert het gecorrigeerd worden zal. De raketten van Poetin komen overal.

 

Bovendien lijkt dat ISIS, de agressors in het Midden Oosten, te zijn opgezet door een consortium van de bondgenoten van Nederland. Nederland ondersteunt de beweging waarbij agressors in de gemeenschap van Nederland en bondgenoten bijdragen aan terroristische geweld tegen Nederland en bondgenoten, als excuus om gewelddadig te kunnen zijn naar islamitische landen. Wilders is hiervan een in het oog springend voorbeeld. Nederland neemt al heel lang deel aan excessief geweld in Moslimlanden. Voor Srebrenica is Nederland reeds aansprakelijk gesteld. Diezelfde regels voor aansprakelijkheid gelden ook in verband met Irak. Wanneer het volk van Irak de weg weet te vinden naar de onafhankelijke rechtspraak is Nederland failliet.

 

Het verenigingsverband waarin Nederland de misdrijven pleegt en de niet ondergeschikte rol die Nederland inneemt, maakt dat Nederland voor de volle 100% aansprakelijk is voor álle door de bondgenoten in de vereniging veroorzaakte schade. Wat nog niemand weet is dat de voorbereidingen getroffen worden om Nederland door het juridische riool te trekken en volledig kaal te plukken voor de bijdrage aan de genocide in Irak. Het neerschieten van MH17 is onmiskenbaar een rechtmatige vergelding voor het walgelijke geweld wat Nederland en bondgenoten de wereld nu reeds geruime tijd leveren. Gelukkig dat massamoordenaar Joep Lange en enkele van zijn collega's in de onfortuinlijke vlucht zaten, anders waren er nog meer onschuldigen het slachtoffer geworden zijn van de terroristen in de Nederlandse politiek.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus