U bent hier: Home / Neerstorten 4U9525 gevolg 9/11

Neerstorten 4U9525 gevolg 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2015 08:52
Opgeslagen onder:

Het complot der complotten, de aanslagen in de VS 11 september 2001, levert 14 jaar later onaftelbare problenen in Frankrijk. Het neerstorten dinsdag 24 maart 2015 in de Franse Alpen van vlucht 4U9525 van de maatschappij Germanwings door copiloot Andreas Lubitz is het causale gevolg van maatregelen die genomen zijn naar aanleiding van 9/11 om de cockpit deur te beschermen. Piloten en copiloten houden elkaar goed in de gaten leggen piloten met ervaring uit aan tafel van Matthijs van Nieuwkerk bij de Wereld Draait door donderdagavond.

Als iemand niet 'fit to fly' is reageren collega's daarop en wordt er doorgevraagd. Vroeger stond de cockpit deur gewoon open, dat was gezellig, leggen de ervaren vliegers uit aan Matthijs van Nieuwkerk en Beau van Erven Dorens bij DWDD. Waren naar aanleiding van de aanslagen in de VS 11 september 2001 niet de maatregelen genomen waarmee de depressieve copiloot Andreas Lubitz zijn collega buiten de cockpit houden kon dan was zijn afwijkende gedrag -als hij dat dan vertoond had- opgevallen en was hij door zijn collega's van de stuurknuppel afgehouden.

Iedereen in complotland weet dat de aanslagen in de VS een 'inside job' zijn. De maatregelen die naar aanleiding van die aanslagen genomen zijn, zijn 'part of the game'. Met die maatregelen wordt de gehele internationale openbare orde ontwricht. Zelfs tot en met het neerstorten van vliegtuigen omdat een veronderstelde anti-terrorisme maatregel het tegenovergestelde effect levert omdat de depressieve copiloot daardoor ongestoord zijn suïcidale gang gaan kan. De maatregelen om de deur van de cockpit te beveiligen zijn maatregelen die horen bij de terroristische agenda van zij die de aanslagen in de VS 11 september 2001 écht beraamd, betaald en begaan hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus