U bent hier: Home / Negatief over Wilders

Negatief over Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 21-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

In ieder geval één benadeelde partij van het Wildersproces is uitgesproken negatief over Geert Wilders persoonlijk. Ook politiek ambtelijk kan deze persoon bijzonder negatief zijn over de Blonde Geit. Wilders heeft in ieder geval bereikt dat Nederland negatiever is over Moslims, dat Nederland voorkeursdoelwit is van de gewapende Jihad en dat er twee Nederlandse militairen in Afghanistan gesneuveld zijn waaronder misschien wel de beste militair van de NATO.

Ook imponeert Geert Wilders als prominent deelnemer aan de breed opererende terroristische organisatie die de aanslagen op de MH19 beraamd en gepleegd heeft en ook schuldig is aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Hoe dan ook profiteert Geert Wilders van de blatante leugens in de officiële rapporten van Amerikaanse autoriteiten over de oorzaak van het met vrije valsnelheid instorten van de Twin Towers. Volgens talloze zeer deskundige experts in ook voor Wilders openbaar toegankelijke rapportages kan alleen 'controled demolition' de instorting leveren van de Twin Towers en gebouw zeven op de wijze zoals ze ingestort zijn.

 

Wat iedereen gezien heeft is de live uitvoering van het Hollywood spektakel Op Weg Naar Armageddon. De standaard wetten van de Natuur die tot op de dag van vandaag staand en onbreekbaar zijn en die iedereen onderwezen wordt in de brugklas verzetten zich tegen de verklaringen van de Amerikaanse overheid over het instorten van die gebouwen. De Zionisten die de aanslagen vieren worden door Wilders ongemoeid gelaten. Ook de illegale oorlogen in Irak en Afghanistan en Libië en Syrië worden door Wilders niet als zodanig benoemd, née Wilders roept op tot minder Arabieren terwijl zijn genocide in Irak reeds aan meer dan een miljoen Arabieren het leven gekost heeft.

 

Wilders bewondert de mannen die de Jodenvervolging van 1940-1945 bedacht en vormgegeven hebben. Het zijn kerels die in Israël geëerd worden als de 'founding fathers' van deze Nazistaat. Dat de Zionistische helden die Wilders bewondert de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah om de Joden collectief en individueel te laten emigreren naar het wereldgetto Israël al waar ze allen zullen sterven 'te midden van een oorlog waarin Jezus zal terugkeren', wordt door Wilders opzettelijk verzwegen. Vooral ook de moord van Wilders op de Nederlandse militairen Schouwink en Van Uhm in Afghanistan zal gewroken moeten worden. Wilders weet dat woorden dodelijk zijn kunnen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus