U bent hier: Home / Nelleke Noordervliet ook antisemiet

Nelleke Noordervliet ook antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 19-01-2014 19:25
Opgeslagen onder:

Een opvallend aspect aan de affaire-Dieudonné M'bala heeft betrekkelijk weinig aandacht gekregen. Dat is zijn vermogen de antisemieten in het establishment uit de tent te lokken. Eerder heeft Trouw columnist Sylvain Ephimenco zijn antisemitische kleuren laten zien en nu is Trouw columnist Nelleke Noordervliet aan de buurt om haar antisemitisme te demonstreren. Dieudonné M'bala is overduidelijk ant-Zionist. Het is zeer Joods anti-Zionist te zijn bovendien waren de eerste Joden kleurling.

Nelleke Noordervliet is een hooghartig Nederlander wat de neus ophaalt voor de feiten en daarmee het grote antisemitisme van de Zionisten ondersteunend. Nelleke Noordervliet schrijft boeken. Daarom denkt zij wellicht dat haar mening toegevoegde waarde bezit. Het gemak waarmee Dieudonné en ook anderen die het Zionisme bekritiseren door verondersteld weldenkend Nederland worden weggezet als antisemiet of Jodenhater is op zichzelf de ziekste vorm van antisemitisme.

Joden moeten al meer dan 116 jaar strijden tegen de misselijke Zionistische misdaden tegen de mensheid en joden. Nelleke Noordervliet kan dat allemaal weten want zij zit dedain in haar hoge toren en bovendien heeft ze internet dus ze kan alles overzien en gewoon eerlijk vertellen wat de Joden altijd al vertellen namelijk dat de Zionisten bestreden moeten worden omdat Zionisme de bron is van racisme, antisemitisme en fascisme. Nelleke Noordervliet is net als Sylvain Ephimenco zo bruin als het zijn kan.

Lees tip: Zomergatsen recensie 2013: Nelleke Noordervliet zuiver angstwekkend

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus