U bent hier: Home / Neonazi's blijken Pro-Joods

Neonazi's blijken Pro-Joods

by J.L. de Kreek — last modified 03-07-2013 11:17
Opgeslagen onder:

Op de website van het Centrum Informatie Documentatie (CIDI) staat het bericht dat De rechtsextremistische Nederlandse Volksunie van plan is om op 14 juli in Den Haag een demonstratie te houden tegen “het US imperialisme en zionisme en vóór solidariteit met Iran”. Pro-Joodser kan het niet. Joden zijn altijd tegen het Zionisme geweest. Ook hebben Joden altijd goede betrekkingen onderhouden met het bestuur van Iran. Tevens zijn Joden het slachtoffer van het Amerikaanse imperialisme omdat dit Zionistische geinspireerd is

De Nederlandse Volksunie zegt zich tegen het zionisme en het US imperialisme te keren omdat Israel al tientallen jaren allerlei VN resoluties aan zijn laars lapt als het gaat om de rechten van de Palestijnen. Precies wat de Joden zeggen. Op de website van het CIDI wordt tevens de indruk gewekt dat de CDA-er Van Agt en Greta Duisenberg Neonazi's zijn omdat zij zich ook al jaren in voor de Palestijnse zaak. Van Hitler is ook bekend dat hij zich niet verzette tegen de nationale Joden die hij als 'ebenburtig' beschouwde.

Oud directeur van het CIDI Ronny Naftaniel en de huidige directeur Esther Voet zetten alles in het werk om te maskeren dat de  'Endlösung der Judenfrage' de vervulling is van het Zionisme. Het concentratiekamp Auschwitch was juridisch eigendom van Zionisten. Ook hebben Zionisten de totaaloplossing op de internationaal politieke agenda gezet, de Fuhrer betaald, Duitsland de oorlog verklaard in 1933 en ZyclonB geleverd. Ook waren Zionisten de eerste Bruinhemden in Duitsland. Zionisten schrijven zelf dat WOII hun oorlog was. Nu liegen zij dat er een Holocaust heeft plaatsgevonden. Duitsland heeft de Tweede Wereldoorlog aan de Zionisten te danken. Het betaalt tot op de dag van vandaag voor de wurggreep waarmee de Zionisten de wereldgemeenschap gegijzeld houdt.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus