U bent hier: Home / Neonazi's moordenaars Nederlandse militair

Neonazi's moordenaars Nederlandse militair

by J.L. de Kreek — last modified 01-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Zijn naam is Tallander Niewold, soldaat der eerste klasse van de Echo groep van eenheid 6 van de Charlie 'Hanen' Compagnie van het 45ste Pantserinfanteriebataljon te Ermelo. Hij is vermoord door Neonazi's van het Azov Battalion in Dnjepropetrovsk te Oekraïne. Deze Neonazi's vechten tegen separatisten en Russen en worden bestuurd door een Israëli met exceptioneel veel geld en dubbele paspoorten. Tallander Niewold zat net als Joep Lange in de MH17 die boven Oekraïne is neergeschoten.

Getuigenissen van waarnemers ter plaatsen die ook bijdragen aan het onafhankelijk forensisch onderzoek verklaren schade gezien te hebben aan de cockpit van de MH17 die alleen het gevolg zijn kan van met een machinegeweer van bepaald kaliber. De MH17 vloog op tien kilometer hoogte. Zo ver kan een mitrailleur niet schieten. Dus misschien was deze schade aan de cockpit afkomstig van de kogels van de boordwapens van de tevens gesignaleerde Oekrainse SU-25 straaljagers.

In de media is nergens weersproken dat de MH17 is neergeschoten middels BUK 312. Zowel de Russen als de Neonazi's van het Oekraïense Azov Battalion wat gelegerd is in het bestuursdistrict van de puissant rijke Israëli met dubbele paspoorten, bezitten deze wapens. De wapens of althans de munitie worden met consent van de Nederlandse overheid verhandeld. De BUK is geen voertuig wat exclusief in bezit is van separatisten of Russen. Ze rijden overal rond aan Oekraïne zijnde in bezit van het Oekraïense leger wat gesteund wordt door de NATO en Mark Rutte. BUK 312 evenwel is gefilmd tijdens transport op een trailer in bezit van het  Neonazistische Oekraïense Azov Battalion wat begeleid wordt door een Israëli met bizar veel geld en dubbele paspoorten.

In Oekraïne separeren separatisten zich van het bestuur en de 'mainstream flow' in Kiev omdat Oekraïne dodelijk besmet is met fascisten en Neonazi's. Het Nazisme is bijzonder populair in Oekraïne. Hele bevolkingsgroepen zijn erdoor aangestoken. De populariteit van de Neonazi's in Oekraïne overstijgt het succes van Wilders. Net als Wilders willen de Neonazi's van Oekraïne alle Moslims het land uit. De jeugd in Oekraïne wordt groot gebracht in de traditie van oud SS'ers die in ere gehouden worden. De SS wordt volop herdacht en geëerd in Oekraïne. Dat is dus aan de wésterse zijde van het conflict met de separatisten. Aan de zijde van de Russen zijn fascisten, Neonazi's en antisemieten altijd het hardst bestreden.

In de hele media is geen enkel feit geleverd waaruit blijken kan dat separatisten of Russen schuldig zijn aan het neerhalen van de MH17. Alles wijst op de kliek van fascisten en Neonazi's in Oekraïne die Europa kennelijk betrekken willen in een bloedige oorlog tegen Rusland om hegemonie van de Amerikaanse fascisten en hun vazallen uit te breiden. In Oekraïne zijn op grote schaal Amerikaanse huurlingen operationeel die net als in Irak met de Golfoorlog aan het massamoorden zijn geslagen. Amerikaanse Bataljons hebben zich eerder reeds ouderwets met de tekens SS laten fotograferen om het karakter van de missies te onderstrepen.

Deze kliek van fascisten en Neonazi's worden ondersteund door Israelis net zoals de Nazi's van Hitler volop ondersteund werden door de bestuurders van Israël in oprichting. De familie die aan de top van de Neonazistische hiërarchie op aarde staat is de familie die ook Hitler zijn oorlogskapitaal verschaft heeft en juridisch eigenaar was van Auschwitz waar vier miljoen Joden verondersteld vergast zijn. Het spel wat deze parasieten spelen is soortgelijk aan hun machinaties als kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en Shoah.

De aanslag op de HM17 is een bewuste daad van terroristische agressie van fascisten en Neonazi's in Oekraïne gesteund door Israelis tegen Nederland en de NATO om de volgende fase van de meertrapsraket op weg naar Armageddon en wereldheerschappij voor Zionisten, Neonazi's, fascisten in vereniging met de Paapse Trollen van het Vaticaan, te ontsteken. De Nieuwe Legermacht die nu is opgericht in verband met de crisis in Oekraïne moet in vereniging met de Russen in Oekraïne de Neonazi's en fascisten arresteren die schuld hebben aan de massamoord op soldaat der eerste klasse Tallander Niewold en de overige passagiers van de MH17 om ze in Den haag voor het gerecht te spelen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus