U bent hier: Home / Neonazi's schoten MH17 neer

Neonazi's schoten MH17 neer

by J.L. de Kreek — last modified 24-07-2014 11:10
Opgeslagen onder:

De BUK 312 die verondersteld de raket heeft afgevuurd waarmee MH17 is neergeschoten is in maart en/of juli 2014 getransporteerd op een trailer met het kenteken AE-4483-HE. Dit vervoer is gefilmd door Oekrainse verkeerspolitie. De betreffende video staat op internet. Kentekens in Oekraïne hebben een speciale code. De letters AE geven de standplaats aan van het voertuig. AE staat in Oekraïne voor regio Dnipropetrovsk. Dnipropetrovsk is niet in handen van separatisten.

Het kentekent AE-4483-HE leidt terug tot aan een legerbasis in Dnipropetrovsk wat in bezit is van het Oekrainse leger. De Gouverneur van Dnipropetrovsk is Ihor Kolomoyskyi Irop. Hij is de tweede of derde rijkste man van Oekraïne. Hij bezit drie nationaliteiten. De Oekrainse, de cyperse en de Israëlische. Ook is hij oprichter van een privébank in Oekraïne. Zijn vermogen wordt geschat op drie tot zes miljard Dollar. Volgens bronnen staat de basis waar de BUK 312 en trawler AE-4483-HE gelegerd zijn op last van de president van Oekraïne onder gezag van Kolomoyskyi. Kolomoyskyi wordt ook genoemd als financier van het Azov Battalion. Deze club wordt geleid door neonazi (patriotten van Oekraine)  Andriy Belitsky.

Belangrijk om voor ogen te houden in verband met Oekraïne en de mogelijke daders van de aanslag op MH17  is dat (in tegenstelling tot wat iedereen onderwezen wordt) personen als  Kolomoyskyi in Oekraïne halverwege de 19e eeuw als lokale bestuurders verantwoordelijk zijn geweest voor de pogroms op de Joden. Zij hebben middels deze pogroms de Joden uit Oost Europa opgedreven naar het westen waardoor Duitsland na de Eerste Wereldoorlog overstroomd werd door vloedgolven Joodse vluchtelingen uit Oost Europa.

In verband met de aanslag op de MH17 en de mogelijke betrokkenheid van Neonazi's is het enorm belangrijk bekend te zijn met het feit dat de oprichters van Israël reeds voor de oorlog symbiotisch samenwerkte met de nazi's om de Joden uit Europa te verdrijven en Israël te stichten. Deze club van personen is door eigen criminele toedoen ontkomen aan de naoorlogse strafvervolging en zet de plannen voor wereldheerschappij voort middels terroristische aanslagen zoals 911 en de aanslag op de MH17. Deze club wil oorlog met Rusland en China om wereldheerschappij te vestigen voor een bepaalde elite die geassocieerd moet worden met het Centrum Informatie Documentatie Israël, de Joodse Omroep, stichting Anne Frank Huis en de familie Rothschild.
 

UPDATE: directeur Mike Yanoov van het Israëlische bedrijf Elbit Systems zegt: "Dat vlucht MH17 ten prooi viel aan een radargeleide SA-11-batterij is zeer uitzonderlijk. Alleen hoogopgeleide militairen kunnen een SA-11 met de daarbij horende commando- en radarvoertuigen bedienen. Er moet wel medewerking van een land of leger zijn geweest."

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus