U bent hier: Home / Netanyahu = Ghetto Manager

Netanyahu = Ghetto Manager

by J.L. de Kreek — last modified 25-11-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Met een nieuw wetsvoorstel wil premier Netanyahu van Israël dat Israël bij wet 'Joodse staat' verklaard wordt. Wie nu de getto-manager nog niet herkent is handlanger van de Moffen. In het Jodendom bestaat geen Joodse staat en wordt elke staat die zichzelf tot Joodse staat verheft geleid door Satan. Kijk naar het hoofd van Netanyahu, hij heeft kenmerken die typisch zijn voor parasieten.

Israël is opgericht door de leden van vereniging Erez Israël die te Basel 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres de mensenrechten voor de Joden ontbonden en hen diskwalificeerde als bij meerderheid verachtte bedelaars. Daarna hebben zij met hun praatjes Adolf Hitler en de Nazi's geïnspireerd. Ook hebben ze hen betaald én Auschwitz gebouwd om de Moffen daar zes miljoen van de broeders en zusters kabbalistisch volledig in rook te laten opgaan via de schoorstenen van de crematoria van de gaskamers van het kamp in eigendom van de financiers van de Knesset en volgers van vereniging Erez Israël in 1897.

Hitler heeft zijn geld van de financiers van het Israëlisch parlement. De grootvader van George Bush jr. was manager van bancaire zaken van Adolf Hitler tot hem dit eind 1942 middels 'the trading with the enemy act' onmogelijk gemaakt werd, en hij verder ging als directeur van de Amerikaanse veiligheidsdienst. Iedereen denkt dat de Zionisten helden waren die de Joden bevrijden van antisemitisme. Dat is een verschrikkelijke dwaling. De Zionisten zijn getto-managers die middels gestolen Joodse identiteit de wereldgemeenschap voorliegen om de Joden op te drijven naar het wereldgetto wat eufemistisch het Beloofde Land genoemd wordt.

Bij de Joden komt de kogel van de Zionisten en Katholieken vandaan. Netanyahu is de meest anti-joodse bestuurder op aarde want hij is premier van het wereld-getto. In de oorlog waren types als hij manager van Auschwitz. Niemand vertelt de waarheid, dat kampcommandanten van Auschwitz gewoon joden waren in Duits uniform. Hitler had 150.000 joden in dienst. Hij is betaald door joden. Zijn inspiratie komt van joden. Het is niet voor niks dat joden ook Asjkenazim genoemd worden. De afkorting daarvan is Nazi. Hitler had hetzelfde Asjkenazische bloed als Lodewijk Asscher of Esther Voet of Dzjengis Khan.

De Tweede Wereldoorlog is de strijd van de Asjkenazische joden tegen de wereldgemeenschap om de halsstarrige broeders en zusters die de Diaspora respecteren te elimineren en het veronderstelde beloofde land voor henzelf op te eisen om daar de utopische Derde Tempel te bouwen en één van de leden van de Rothschild bankiers familie, die, zo schrijft de held van Wilders, door alle oorlogen te financieren een gevaar is voor de wereldgemeenschap, te kronen als koninklijke prins van Groot Israël.

Het is ook aan de beeldtaal te zien dat de Moffen de bestuurders van Israël zijn. Niet alleen dat Netanyahu regelmatig met zijn arm stijf in de lucht staat de heil salut gevend, ook het blauw en de vlaggen en het haar gekamd bij Netanyahu speciaal in dé scheiding, grijs en strak in pak, en die geveinsde joodsheid, laat zien dat Netanyahu eigenlijk een Mof is. Israël is eigenlijk Mofrica. De Moffen hebben de oorlog niet verloren. Zij hebben hun zin gekregen. De Moffen zijn internationalisten. Zij trekken hun plannen breed en waren al in 1923 uit op de vernietiging van Duitsland als opmaat naar de kolonisatie van Palestina. De agenda van de Moffen is bepaald door de Zionisten. Het Zionisme is de kern van het gedachte goed van de Nazi's.

Heel knap gedaan allemaal van de Moffen zoals zij meer dan 117 jaar de schijn weten op te houden dat zij Joden zijn of Joodse belangen vertegenwoordigen terwijl zij feitelijk als een kwaadaardig kanker de Joden en het Jodendom kapot maken. De Joden hebben de Shoah te danken aan lieden als Netanyahu. Personen met een ego te groot voor het Jodendom. Mannetjes die denken dat ze zelf kunnen bepalen wat de wil is van Jehova. Het is jammer dat Hitler niet alle Moffen vergast heeft, dan was het lekker rustig nu in het Midden Oosten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus