U bent hier: Home / Crimineel netwerk pedofiele ambtenaren

Crimineel netwerk pedofiele ambtenaren

by J.L. de Kreek — last modified 09-12-2013 11:35

Nederland, de ministeries, de ambtenarij, is besmet met een grootschalig opererend crimineel netwerk van pedofilie ambtenaren. In de publieke en semipublieke sector. Hoe pedofiel Erik Gerritsen van BJAA persoonlijk is moet nog worden vastgesteld. Het vermoeden dat hij leiding geeft aan de pedofiele ambtenarij is inmiddels ruim voldoende redelijk om hem aan te houden en in hechtenis te nemen. Dat dit nog niet gebeurt is komt omdat de pedofiele ambtenaren ook de bepalende ambtenaren zijn.

Niet alleen in de ambtenarij zijn de pedofielen rijen dik opgesteld om Erik Gerritsen en zijn collega's te ondersteunen bij en tijdens het roven van minderjarigen. Het personeel wordt ermee geconditioneerd op school en vervolg opleiding niet zelf te denken en geloven dat het werk van Erik Gerritsen rechtmatig of een eervolle baan is. Zodra de transit van de jeugdzorg volbracht is zijn er ten titel van bezuinigingen geen politieagenten meer op straat en wordt de plaats ingenomen door pedofielen van de kinderbescherming die alle ouders belagen zullen tot ze het kind vrijwillig afgeven.

De ruzie in de jeugdzorg is liederlijk. Joris Demmink die leiding heeft gegeven aan beleid en strategie in de jeugdzorg is een erkende pedofiel zo blijkt uit de zaak die hij tegen het AD aangespannen heeft om te voorkomen dat iedereen hem ziet als een van de ziekste zielen in het Nederland bestuur. Joris Demmink is ook oorlogsmisdadiger en terrorist en genocidale moordenaar bewijst het verloop van de illegale oorlog in Irak en het consent van zijn partij daaraan, en zijn prominente lidmaatschap van de faciliterende VVD.

De juridische theorie rond de ketenaansprakelijkheid in verband met die misdrijven heeft definitief vorm gekregen kort na de Tweede Wereldoorlog toen de verschillende Neurenberg en Auschwitzprocessen gevoerd zijn en internationaal verdragen tot stand zijn gekomen die overheden verplichten de misdrijven van Joris Demmink en zijn collega's in de ambtenarij altijd te vervolgen! Niemand handhaaft de regels omdat de handhavers persoonlijk de pedofiele ambtenaren zijn die macht misbruiken om kleuters te neuken of ze geneukt zien worden en/of daarbij te masturberen of er anderszins van de profiteren door eraan te verdienen.

Artikel 273f van het Wetboek van Strafrecht is in stelling gebracht tegen de Nederlandse kinderbescherming. Vorig jaar is meisje A. te R. ontvoerd en gegijzeld door de jeugdzorg en daarna mishandeld, verwaarloost en waarschijnlijk ook seksueel misbruikt voor geld. Joris Demmink wordt in die zaak als leidend gezien ook al zal hij het individuele dossier niet kennen, mede omdat hij niet heeft voorkomen dat Christen terrorist André Rouvoet ondersteuning verleende aan opname van artikel 21 in de Wet op de Jeugdzorg. De wettelijke doofpot bepaling. Wat Micha Kat van Klokkenluideronline over Joris Demmink inbrengt is helaas pindakaas niks anders dan de waarheid van de feiten.

Hooguit een beetje randpsychotisch gebracht. Wat te begrijpen is want niemand heeft het er over en iedereen die het er wel over heeft wordt juridisch gesloopt door Demmink & co, gesteund door terroristen van links tot rechts in de Nederlandse politiek die willens en wetens wegkijken en kennelijk zwijgafspraken nakomen. Daarvan krijgt Kat het op de heupen. Dat het nu totaal radicaal dreigt spaak te lopen in het door G-d verlaten Land der Kaaskoppen is niet omdat het per ongeluk fout gaat. Dat is omdat boven alles gelovigen in de politiek willen dat de maatschappij een totale chaos wordt opdat de Kerk de mensen verlossen kan.

De hele pedofiele troep in de jeugdzorg is omdat André Rouvoet dat wil, en omdat die eindeloos stomme Femke Halsema & co te narcistisch zijn om fatsoenlijk politiek te bedrijven. Politici zijn van links tot rechts standaard niet goed bij het hoofd omdat ze denken dat ze een partijbelang te vertegenwoordigen hebben. Bovendien zijn de meerderheid der politici besmet met geloof en dan worden ze helemaal mateklap in de politiek. In de Katholieken Kerk is kindermisbruik de meest normale gang der dingen. De grootste collectieve kindermisbruikers zijn Katholieken.

Kan Arabist Hans Jansen middels piessite Geen Stijl afgeven op de Islam. Hele rapporten staan vol met het structurele kindermisbruik door prominente Katholieke geestelijken die door het OM de hand boven het hoofd wordt gehouden; en middels de politiek ende jeugdzorg dat misbruik institutionaliseren voor een bepaalde elite waartoe Joris Demmink kennelijk ook behoort. Het is vooral de gang van zaken in de jeugdzorg die het gelijk van Micha Kat en AD en de Roestige Spijker bewijst; en natuurlijk de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de oud-SG van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de VVD. Zoveel talrijke ernstige misdrijven gepleegd door één persoon dat de paar pedofiele zweetvoeten die Micha Kat signaleert bij de SG geloofwaardig zijn.

Share |
comments powered by Disqus