U bent hier: Home / Geert Wilders hard neuken

Geert Wilders hard neuken

by J.L. de Kreek — last modified 29-05-2015 12:45
Opgeslagen onder:

Geert Wilders moet juridisch enorm hard geneukt worden. Vandaag trekt hij zich af op de apartheid in Afrika. Het probleem doet zich voor in Zuid-Afrika dat de blanke slavendrijvers zich hebben teruggetrokken op het door hen geroofde land en met enige regelmaat worden gesloopt door de native Afrikanen die de Apartheid nog dagelijks tot diep in hun botten voelen.

Geert Wilders bewondert de mannen die collectief en individueel de 'Endlösung der Judenfrage' uitgevonden hebben en Hitler de uitvoering lieten doen. In tegenstelling wat meeste mensen denken is Hitler betaald door Zionisten en Amerikanen. De familie Bush deed de bancaire zaken. Hitler, de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging en Apartheid zijn projecten in de agenda van de helden van Geert Wilders. Deze feiten worden eerst dankzij internet bekend. Internet maakt het mogelijk talrijke originele onvervalste archieven met de feiten van over de hele wereld te bestuderen via de Ipad.

Ook de Koran die bewerkt is door arabist Hans Jansen staat op internet. Geert Wilders kan vanaf zijn internetaansluiting makkelijk zien dat de door hem aangewezen deskundige Jansen liegt dat hij bárst omtrent de wetenschap in verband met de Islam, de Koran, de profeet en de verhouding tot de Joods-Christelijke cultuur en traditie. Dat Joden en christen de profeet niet erkennen houdt niet in dat Mohammed niet ook hun laatste profeet is. Wilders is een hardnekkig nazi-parasietje.

Wilders heeft reeds schuld aan welhaast industriële genocide op Semieten in Irak zonder dat iemand hem “Heil Hitler” heeft zien of horen zeggen. Wilders is onmiskenbaar een talent. Wilders moet radicaal uitgeschakeld worden. Dat kan en mag alleen koninklijk. Dus middels het recht zoals dat in het algemeen geldt voor iedereen. Wilders bezit bijzondere volmachten die hem in staat stellen democratisch verkregen bevoegdheden te schenden en politiek ambtelijk macht te misbruiken. Door dit misbruik en het schenden van bevoegdheden en de aard van zijn misdrijven is Wilders nog niet vervolgd.

De misdrijven van Wilders moeten gerelateerd worden aan de misdrijven van de Nazi-bezetter, met dezelfde intentie en nu zeventig jaar later, waardoor de magistratuur in staat van schok en afgrijzen is geplaatst en pardoes misslagen maakt in verband met opsporing en vervolging van de ernstige rechtsstaat ondermijnende misdrijven van Geert Wilders persoonlijk. Wilders gaat net wat verder dan zijn collega terroristen in de Nederlandse politiek waardoor hij gevoelig is geworden voor strafvorderlijke aanvallen op zijn privé. Wilders begaat een reeks van zijn misdrijven in particuliere hoedanigheid zoals de aanslag met FITNA op de Nederlandse militairen in Afghanistan.

Dat FITNA in de particuliere hoedanigheid van Wilders valt kan hij weten omdat dit is vastgesteld in het Wildersproces 2010/2011. Ook is vastgesteld toen dat Wilders volledig verantwoordelijk is voor FITNA. Ook kan geconstateerd worden dat Geert Wilders vriendelijk doch beleefd vanwege de uitvoerende macht met de minister erbij is verzocht zijn negativiteit in verband met de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden voor zich te houden bij gebreke waarvan hij ontembare problemen veroorzaakt voor Nederlandse militairen en bondgenoten.

De omstandigheden zijn niet normaal. De omstandigheden zijn bijzonder. Uitzonderlijk. Nederland is militair betrokken bij een omvangrijk gewapend conflict in talrijke Moslimlanden en heeft een extreem gevaarlijke tegenstander te duchten. Vechten tegen de gewapende Jihad is voor Nederlandse militairen onbegonnen werk als Geert Wilders zijn waffel niet houdt. De gewapende Jihadist is een ongemeen agressieve vijand die nergens voor terugdeinst. Ervaren koppensnellers. Getraind op de kelen van schapen, kamelen en overspelige huisvrouwen. Door de misdrijven van Geert Wilders die van het ergste soort zijn is de gewapende Jihadist domweg bevoegd Wilders te komen kielhalen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus