U bent hier: Home / Neuk Wilders

Neuk Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 16-08-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Op Twitter maakt politicus Geert Wilders zich druk omdat iemand “kanker Wilders gaat dood” en “neuk Wilders” op een muur kalkt. Geert Wilders reageert met “ik dacht het niet.”. Dacht het wel, dus. De advocaat van Wilders, mr. Knoops, heeft tegenwoordig ook Twitter, dan zal hij ook wel internet hebben. Samen kunnen ze dan even kijken naar de site op www.proceswilders.nl. Dat is juridisch voor “neuk Wilders”.

De Rechtspraak wordt met heldere feiten onderbouwd uitgenodigd Geert Wilders juridisch te neuken. Dat hij bevoegd levenslang in een cel van twee bij vier in de EBI te Vught komt te zitten. Dat is de instelling waar ook Mohammed B. zat. Mohammed B. is inmiddels overgeplaatst naar de terroristen afdeling en heeft iets meer vrijheden.

Wilders moet naar de EBI te Vught omdat Wilders zich schuldig maakt aan het uitlokken van gewapende strijd tegen Nederland en bondgenoten, en deelneemt aan internationale misdrijven. Geert Wilders is door FITNA verantwoordelijk voor het sneuvelen van de Nederlandse militairen Schouwink en Van Uhm. Mark Schouwink was de beste militair van de NATO. Dennis van Uhm was de zoon van de Commandant der Strijdkrachten.

Die aanslag van Wilders op de Nederlandse en NATO militairen was in 2010/2011 reeds een issue tijdens het Wilders proces I toen. Iedereen had de grootste lol omdat een poging werd gedaan Wilders te laten aanhouden. Dat Wilders toen niet is aangehouden betekent niet dat Wilders niet alsnog juridisch geneukt zal worden. Inmiddels zijn er allemaal feiten bij gekomen die Wilders heeft gepleegd en die het opzettelijk uitlokken van de gewapende Jihad door Wilders bevestigen.

Niet alleen Wilders moet worden vervolgd. Er zijn ook aangiften gedaan tegen GeenStijl, Jan Roos en Thierry Kroket in verband met deelname aan uiteenlopende misdrijven die allemaal terroristisch oogmerk als gemeenschappelijk kenmerk bezitten. Dat de helden van Wilders de grote initiatiefnemers blijken te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat de onderneming waarvoor Jan Roos werkt hen ondersteunde bij en tijdens de voorbereidingen hoeft geen verrassing te zijn.

Het neuken van Wilders zal inhouden dat hij juridisch volledig wordt uitgewoond, uit elkaar getrokken als een kikkertje. Van voren en van achteren. Meerdere keren tegelijk door verschillende Magistraten zal Wilders juridisch diep worden genomen. In zijn mondje. In zijn kontje. Klaarkomen zal Wilders niet. Het orgasme is weggelegd voor de democratische rechtsstaat, kermend van genot zal Vrouw Justitia eerlijk onafhankelijk en onbevangen het laatste oordeel over Wilders squirten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus