U bent hier: Home / Neuken met Satan

Neuken met Satan

by J.L. de Kreek — last modified 30-03-2015 11:20
Opgeslagen onder:

Geert Wilders staat bij de poorten van Wenen de Moslims buiten de deur te houden omdat iemand anders dit in 1683 ook deed. Wilders is een héle grote moederneuker die vakkundig naar de ondergang gesloopt wordt met particuliere middelen in het justitiële kader. Iedereen die met hem geassocieerd worden kan de afgrond in slepend. Er wordt niet meer nagedacht of Wilders justitieel gesloopt wordt. Kop vooruit en de beuk erin.

Wilders is volger van de grote mannen die de architecten van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah blijken te zijn. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn projecten van de helden van Geert Wilders. Wilders staat niet bij Wenen de Islam buiten de poorten van Europa te houden. Wilders leidt een zieke kruistocht tegen Semieten in het algemeen. 

Wilders heeft een aantal of enkele vergissingen begaan die hem persoonlijk kwalijk genomen worden. Daaronder vanzelfsprekend het volgen van de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Dan heeft Wilders met FITNA in ieder geval twee Nederlandse militairen gedood, twee anderen gewond gemaakt en ook heeft Wilders grote schade veroorzaakt aan het materiaal van de Nederlandse Strijdkrachten.

Wilders wordt ondersteund door Geen Stijl en arabist Hans Jansen. Hans Jansen liegt dat hij barst over de Koran en de Islam. Bij Geen Stijl vindt men dat leuk omdat zij denken dat het kan. Bepaalde dingen kunnen niet bij en tijdens gewapend conflict, nooit en te nimmer. Dat is negativiteit uitbraken over de vijand bij en tijdens dat gewapende conflict. Dat is niet leuk voor de Nederlandse militairen die daardoor niet of moeilijker het werk kunnen doen waarvoor zij in dienst zijn getreden: stabiliseren!

Niet alleen Geert Wilders wordt gesloopt. Wilders die dreigt met bijlen aan de wortels van de onafhankelijk rechtspraak als hij niet wordt vrij gesproken, en volgers van de helden van Wilders die dreigen met 'dire consequences' indien de nazi-feiten van de helden van Wilders algemeen bekend worden, maakt het leef klimaat in Nederland extreem onvriendelijk voor moederneukers. Allemaal omstandigheden die grote tijd zuigen en vragen om koude wraak.

De wrekende overheid wordt bevoegd opgehitst tegen de grote vette dikke vadsige nazi-parasiet die Geert Wilders in persoonlijke hoedanigheid is. Iedereen van Hans Jansen tot Geen Stijl wordt met Wilders bevoegd de afgrond in geduwd. Juridisch verzopen in alles waarin juridisch verzopen worden kan. Wilders beroept zich erop dat hij patriot is. Dat is flauwekul. Patriotten zwijgen in negatieve zin over de tradities en gebruiken van de vijand bij en tijdens gewaande conflict om de Nederlandse militairen niet de kans te ontnemen te scoren.

Mark Schouwink was misschien wel de beste militair van de NATO. Zijn collega Dennis van Uhm was de zoon van de CDS. Iedereen weet wie de CDS is. Wilders is volledig verantwoordelijk voor het sneuvelen van deze twee helden die in moslimlanden het leven wagen voor een ander volk. Om te helpen en bij te dragen aan stabiliteit ook bij de tegenstander bij en tijdens de omstandigheden die in ieder geval door de strafwet als een gewapend conflict worden gezien. Dit betekent samengevat dat de woorden van Wilders in de zware delictsomschrijvingen van de Wet Internationale Misdrijven en andere titels van het wetboek van strafrecht vallen, en dat het ook gedaan is met Geen Stijl.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus