U bent hier: Home / Niet voor juristen

Niet voor juristen

by J.L. de Kreek — last modified 11-01-2016 13:10
Opgeslagen onder:

“Dit pamflet is niet bedoeld voor juristen”, schrijft de held van Wilders in zijn epistel “de Joodse Staat” in 1896. Ook schrijft deze held van Wilders daarin: “de wereld bezit slaven met bijzondere capaciteiten voor werk”. De held van Wilders klaagt over gebrek aan ruimte en noemt het lijden der Joden een chronologische inconsequentie. De held van Wilders schrijft dat de Joden het zaad van het antisemitisme bij zich dragen. Tevens beschouwt deze held de Exodus als promotie.

De held van Wilders wilde in 1897 dat de Joden in groepen met families en vrienden emigreerde uit Europa. Hij schreef toen in zijn epistel “de Joodse Staat” dat hij en zijn partners geen pleziervaart organiseerde, en dat het getto blijft voortbestaan. 'The Company' van de held van Wilders verhuurde treinen en boten. Het importeren van antisemitisme naar het Midden Oosten vond de held van Wilders één van de minst zorgelijke gevolgen van zijn project.

De held van Wilders heeft het in 1897 in zijn epistel 'de Joodse Staat' over diverse Europese emigratie centra. De Joden die het transport niet konden betalen hadden een schuld aan 'The Company' wat middels werken in over tijd gecompenseerd werd. 'The Company' is volgens de held van Wilders de dominerende kracht of macht. In het plan van de held van Wilders worden arbeiders systematisch verscheept van plaats naar plaats als een “body of troops”.

De held van Wilders heeft ook dagboeken bijgehouden. Deze zijn gepubliseerd in het Duits 1922 en 1923. In zijn dagboeken geeft de held van Wilders inzicht in het ware karakter van zijn ideologie en organsatie en maakt hij de geesten rijp voor de vernietiging van Joden middels Holocaust. Daarover publiseren mag niet van de volgers van de helden van Wilders want dat vinden zij “jodenhaat”. Voorts worden magistraten bedreigd met afschrikwekkende consequenties wanneer zij de feiten erkennen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus