U bent hier: Home / Nieuw Israëlitisch Weekblad: 150 jaar bedrog

Nieuw Israëlitisch Weekblad: 150 jaar bedrog

by J.L. de Kreek — last modified 10-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Samen met journalisten van de Telegraaf is het Nieuw Israëlitisch Weekblad verantwoordelijk voor verspreiding van de Holocaustplannen die de held van Geert Wilders reeds in 1904 heeft opgesteld. In 1923 namen de journalisten van het NIW en de Telegraaf in het Concertgebouw te Amsterdam dankbaar het draaiboek voor de Holocaust in ontvangst en plaatste de schrijver op een voetstuk. Meeste mensen denken dat de Holocaust door Hitler bedacht is terwijl het is bedacht door de Zionistische leider Herzl die ook gezien wordt als oprichter van Israël.

De journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad presenteren hun leugens als feiten en nemen deel aan het bedreigen van de Nederlandse magistratuur met afschrikwekkende consequenties wanneer de Nazifeiten van de helden van Wilders worden erkend. Ook dreigen de Zionisten met afschrikwekkende consequenties voor het geval autoriteiten erkennen dat de Holocaust inderdaad niet heeft plaatsgevonden.

De massaslachtingen op de Joden kwalificeren als Holocaust is dermate ziek dat niet te begrijpen valt waarom de Zionisten van het NIW niet louter om de betekenis van het woord de Holocaust ontkennen. Het aantal Joden wat is vermoord in de Tweede Wereldoorlog is de helft minder dan de wereld van de Zionisten moet napraten. Ook daarom heeft er geen Holocaust plaatsgevonden.

Het misdadige bedrog van de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad heeft een terroristisch oogmerk. Journalisten als Esther Voet dragen bij aan de wereldmacht voor de leden van de 'corporate oligargy' die ook Hitler financierde en Auschwitz in bezit had. Het Duizendjarig Nazirijk waaraan Hitler werkte is het rijk van zijn Zionistische partners waaronder begrepen het Nieuw Israëlitisch Weekblad.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus