U bent hier: Home / Nieuw Israëlitisch Weekblad deelnemer Holocaust

Nieuw Israëlitisch Weekblad deelnemer Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 01-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het Nieuw Israëlitisch Weekblad viert het 150 jarige bestaan met een voordracht van columniste Nausicaa Marbe over het zijn van Jood in “een geheugenloze tijd”. Ze vertelt dat mensen bar weinig weten over de Jodenvervolging. Wat ze niet vertelt is dat medewerkers van het NIW in het Amsterdamse Concertgebouw anno 1922 onder applaus het Draaiboek voor de Holocaust accepteerde en dat dit werk is geschreven door de grondleggers van Israël.

Nausicaa Marbe vertelt ook niet dat Esther Voet die nu werkt als journalist voor het Nieuw Israëlitisch Weekblad in haar rol als directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël de rechterlijke macht helpt bedreigen om Joden te vervolgen en de Nazifeiten van de oprichters van Israël te verzwijgen. Ook neemt Esther Voet deel aan terrorisme gerelateerde bedreigingen van de rechtspraak om te voorkomen dat er fundamenteel onderzoek wordt gedaan naar de Holocaust.

Er zijn namelijk helemaal geen zes miljoen Joden vergast. Iedereen die de rekentoets met succes heeft afgerond kan dit zelf algebraïsch bepalen aan de hand van de officiële cijfers. Bovendien impliceert Holocaust dat de Joden zich vrijwillig hebben geofferd of dat ze door Joden zijn geofferd want Holocaust is een typisch Joods ritueel uit het Oude Testament. De Joden zijn vermoord door de medewerkers van het Nieuw Israëlitische Weekblad innig samenwerkend met andere Zionisten en natuurlijk de antisemieten. Zij hebben overigens nog een Holocaust op de Joden in hun agenda staan.

In 1897 reeds zijn de antisemieten door de Zionistische grondleggers van Israël geaccrediteerd om Joodse rijkdommen te executeren en Joden te vernietigen. Ook is ISIS toen reeds in het leven geroepen. Voorts wilde de grondleggers van Israël dat de vrije meningsuiting vergaand wordt beperkt. Daarom dat Esther Voet dreigt met terrorisme als de waarheid en de feiten over de verantwoordelijkheid van de Zionisten en het NIW voor de Holocaust aan de grote klok wordt gehangen. Nausicaa Marbe kan de feiten allemaal zelf downloaden uit de talrijke authentieke archieven die de mensheid rijk is. Tijd voor haar zich de ogen uit het hoofd te schamen dat ze actief bijdraagt aan het geheugenverlies van onze tijd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus