U bent hier: Home / Nieuw Israëlitisch Weekblad deelnemer Holocaust

Nieuw Israëlitisch Weekblad deelnemer Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 17-01-2016 06:05
Opgeslagen onder:

Onderzoek naar krantenarchieven en de ontdekking van de publicaties van de helden van Wilders wijst uit dat journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad actief betrokken waren bij de voorbereidingen op de Holocaust en het naoorlogse onder de pet houden van de identiteit van de geestelijk vaders. De Holocaust is het beoogde gevolg van de organisatie van de helden van Wilders die in 1897 reeds de vernietiging van Joden ambieerde en accreditatie van antisemieten om een en ander te verzorgen.

Journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad misbruiken hun journalistieke rechten om de feiten te verhullen. Met lasterlijke aanklachten en dreigingen van afschrikwekkende consequenties voorkomen zij dat de feiten algemeen bekend worden. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn projecten van de helden van Wilders. Zij zijn de oprichters en militair leiders van vereniging Eres Israël wat zich bij en tijdens de oprichting te Basel 1897 tot oorlogsdoel stelde om de bulk van Joden onvrijwillig uit Europa te laten deporteren.

Zelfverrijking en vorstendom voor de familie van de patroon van de helden van Wilders was het uiteindelijke doel. Het blijkt allemaal klip en klaar uit de talrijke publicaties van de helden van Wilders die eerst door internet vrij toegankelijk geworden zijn. Hitler blijk te zijn gesponsord door de familie van de helden van Wilders en hun zakelijke partners van Wall Street. Ook blijkt deze familie middels de onderneming Auschwitz in bezit te hebben gehad toen er Joden vergast zijn. Dit is de familie die Charlie Hebdo laat drukken en aangetrouwd is met Paris Hilton.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus