U bent hier: Home / Nieuwe Jodenvervolging feitelijkheid

Nieuwe Jodenvervolging feitelijkheid

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2016 09:45
Opgeslagen onder:

Nu bij de 75ste herdenking van de Februaristaking, Joden niet uit kunnen komen voor de Nazifeiten van de helden van Geert Wilders omdat de Zionisten dan bedreigen met “afschrikwekkende consequenties” is de Nieuwe Jodenvervolging een feit. Jan Roos van de Telegraaf hoort men hier niet over want de Telegraaf was vroeger ook fout in de oorlog. Dat het verdriet van de pogroms de Joden is aangedaan door Zionisten is een aspect van de geschiedenis die niet bekend mag worden van Esther Voet want dat vindt ze Jodenhaat en daarom bedreigt ze rechters om deze feiten onder de pet te houden.

Dat het allemaal anders is met de Jodenvervolging dan de meeste mensen denken komt door het knappe bedrog van de volgers van de helden van Wilders en de Telegraaf Media Groep en journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. De Zionisten hebben de Joden laten vervolgen door de Nazi's omdat zij Palestina wilde roven en slaven nodig hadden voor het ontginnen van het grondgebied. De idee om Joden onvrijwillig in veenwagons te laten afvoeren door de antisemieten is bedacht door de held van Wilders die tevens gezien wordt als de grondlegger van het (moderne) Zionisme en de Israelische Staat.

De held van Wilders schrijft het letterlijk in zijn dagboeken die niemand ooit te zien krijg bij en tijdens Holocaustles op school. Anne Frank is vermoord door de Zionisten. De overgrootvader van Lodewijk Asscher was een prominent Zionist die als voorzitter van de Joodsche Raad actief bijdroeg aan de Jodenvervolging. Niet omdat de Duitsers dit zelf bedacht hadden. Omdat de 'Company' van de helden van Wilders de antisemieten hadden geaccrediteerd om de Joden te vervolgen.

De vervolging van de Joden met Holocaust en deportaties en antisemieten en treinen en kampen is bedacht door de Zionistische helden van Wilders. Iedereen kan het zelf zien. Door het internet zijn de publicaties van de helden van Wilders eindelijk openbaar voor iedereen. Ook Jan Roos en de rest van de Telegraaf kan lezen dat de Zionisten de grote miesgassers zijn die het leven verzieken voor de Joden, en dat het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf in reeds 1923 actief bijdroegen aan verspreiding van de Holocaustplannen van de helden van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus