U bent hier: Home / No-plane theorie deugt

No-plane theorie deugt

by J.L. de Kreek — last modified 12-09-2013 22:45
Opgeslagen onder:

In de '911 Truthers' beweging is debat over de vraag of de vliegtuigen echt waren of dat de beelden die iedereen zag vervalst zijn. Dit laatste wordt de no-pane theorie genoemd. Deze theorie deugt. De video '911 Nose Out' laat zien dat er iets het gebouw in gaat en er aan de andere kant weer uitkomt.

Een vliegtuig kan het niet geweest zijn want een gewoon aluminium lijntoestel van Boeing zoals de vliegtuigen voorgesteld zijn is niet in staat door het raster van stalen balken heen te boren en de gaten te maken zo breed als de vleugels. De vleugels breken af bij inslag en het aluminium vliegtuig vouwt bij inslag op het gebouw in elkaar als een harmonica.

Dat is wat we hadden moeten zien als het gewone vliegtuigen waren geweest. Het gebouw staat stil. Het vliegtuig beweegt met welhaast meer dan de maximum snelheid die deze aluminium vliegtuigen op die hoogte vliegen kunnen. De willekeurige crashtest van auto’s en zelfs vliegtuigen laat zien wat het in alle redelijkheid te verwachten resultaat zijn zal als een gewoon Boeing toestel op de stalen Twin Towers invliegt.

De balken van het geraamte van de Twin Towers zijn dikker dan het staal van het pantser van een tank. Bij tanks kan munitie van verarmd uranium door het staal boren als een mes in boter om aan de andere kant eruit te komen en exploderen. Niet voor te stellen dat een Boeing dat ook kan.

Omdat in 911 Nose out op enig moment de rechter vleugel loskomt van de romp en ook in andere video’s vanaf ander perspectief gefilmd vleugels uit beeld verdwijnen alsof ze uitgegomd zijn, denken mensen aan vervalsing van de video-beelden of live-uitzendingen. Kans bestaat dat dan de verkeerde richting op gedacht wordt. De aanslag is geavanceerd.

De vliegtuigen waren raketten ‘enhanced’ met verarm uranium en met Holographic CCD. Een ver gevorderde vorm van holography waarmee ook Tupac ‘a live and kicking’ op het podium getoverd worden kan en waarmee niet van echt te onderscheiden politie auto’s en blaffende honden geholografeerd worden kunnen. Hologrammen zijn een nieuw middel tot oorlogsvoering meldt Army.ml.

Waaraan gedacht worden kan bij een deugende ‘no-plane’ theorie is een laser gestuurde raket met geavanceerde holografische technieken. Bij inslag van het vliegtuig verzorgen op voorhand in het gebouw aangebrachte explosieven het brede gat waarin de veronderstelde vleugels passen. Helemaal volgens een exact gepland Hollywood scenario.

Gezien de veroorzaakte schade is het zeker dat de vliegtuigen geen gewone vliegtuigen geweest kunnen zijn. Een raket met Holographic CCD wat een gangbare techniek is bij de Amerikaanse strijdkrachten is het redelijke alternatief voor de idee dat er met video-materiaal of de live uitzending geknoeid is. Omdat de vleugels van een gewoon aluminium vliegtuig de veroorzaakte gaten in het stalen raster van de Twin Towers niet maken kunnen is de ‘pode’ die iedereen herkent waarschijnlijk de fysieke raket en de rest van het vliegtuig een hologram. De laser gestuurde ‘pode’ met holographic CCD geeft een flits op moment van inslag.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus