U bent hier: Home / Obama toch huisneger

Obama toch huisneger

by J.L. de Kreek — last modified 27-08-2013 18:55
Opgeslagen onder:

Nu met Syrië blijkt Obama toch niet meer dan een huisneger te zijn. Wat maakt de slaaf zich druk om gifgas in Syrië? Laat het eerst de oorzaak van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 heroverwegen. Iedereen kan zien dat de Twin Towers door 'controled demolition' met stalen kern en vrije valsnelheid in het eigen fundament gedesintegreerd zijn. Gecontroleerde vernietiging is de enige wijze waarop dergelijke gebouwen instorten kunnen zoals ze ingestort zijn. De asymmetrische aanslagen met de vliegtuigen kan geen symmetrische instorting tot gevolg hebben. Dat is natuurkunde.

In Amerika wonen de knapste koppen. Natuurkundige wonderen als Albert Einstein. De uitvinder van de kernexplosie met zijn beroemde T-shirt formule. Joden zijn nog trots op hem. Een groep knappe hoofden heeft belangeloos onderzoek gedaan. Daarbij hebben zij staande natuurwetten gerelateerd aan de feiten. Staande natuurwetten zijn verschijnselen in de natuur die altijd onder alle omstandigheden op dezelfde wijze waarneembaar zijn. Zoals de Wet Van Behoud Van Energie en Actie Is Een Tegenovergestelde Reactie. De wet van behoud van energie is het makkelijkst te begrijpen. De natuurkunde kan uitrekenen hoeveel energie nodig is om een Twin Tower in het eigen fundament te laten instorten. Dat is het vermogen van een kleine atoombom. Het is moeilijk voor te stellen dat een ordinair lijntoestel genoeg massa, snelheid en brandstof bezit om het effect van een kleine atoombom te leveren. Had een klap gegeven met de Bijlmerramp.

De aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 zijn 'enhanced'. Er zijn aan het zicht ontrokken co-factoren geweest die de grote schade hebben veroorzaakt. De vliegtuigen waren een afleidingsmanoeuvre. De aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 zijn door Amerikanen zelf gepleegd. Het is een valse vlag operatie eerste klas. Groots en klungelig uitgevoerd omdat reeds op afstand via de televisie eenvoudig te zien is dat de Twin Towers niet anders dan door 'controled demolition' ingestort kunnen zijn. Toch is er geen negert in de Nederlandse media die daar in het openbaar aan de tafel van De Wereld Draait Door een punt van maakt. Wiens belang is gediend met de leugens over 9/11? Het belang van Balkenende? Wouter Bos? Humberto Tan? Bradley Manning? We The People? Wie de aanval met gifgas ook uitgevoerd heeft in Syrië, de Verenigde Staten van Amerika is alleen bevoegd militair in te grijpen indien het Internationaal Strafhof desnoods eenzijdig erkend wordt en de VS een vergunning van de Verenigde Naties bezit met alle daaraan te stellen bindende algemene en bijzondere oorlogsvoorwaarden.

'Clear and present danger' voor Amerika is er niet. Europa wordt niet aangevallen door Syrië. Turkije ook niet. Het is helemaal niet duidelijk wie schuld heeft aan het gas in Syrië. Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat de bondgenoot de Verenigde Staten van Amerika alle zijden van de strijd ondersteunt. Het is helemaal niet gezegd dat de aanvallen niet zijn uitgevoerd op gezag van Amerika of de opstandelingen. Niemand heeft garanties over de betrouwbaarheid of onafhankelijkheid van de opstandelingen. Een bij elkaar geraapt zooitje vechtjassen die ook in Libië de boel klein gemaakt hebben. Jihadisten die tegen elkaar en de Verenigde Staten strijden en worden ingezet als opstandelingen tegen Assad en zijn leger. Monsterverbonden zijn wel vaker aangegaan. De wijze waarop de Nederlandse journalistiek verslag doet van de gewapende conflicten in Islamitische landen ruikt naar ouderwetse willens en wetens deelname aan deze christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam en overigens Joden.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus