U bent hier: Home / Oekraïne schoot MH17 neer

Oekraïne schoot MH17 neer

by J.L. de Kreek — last modified 21-07-2014 09:15
Opgeslagen onder:

De BUK 312 waarmee de MH17 verondersteld is neergeschoten lijkt rond maart dit jaar bezit geweest te zijn van Oekraïne. Door de Oekraïense machthebbers is een foto verspreid van de BUK 312 die na de aanslag over de grens met Rusland getransporteerd zou zijn. Op YouTube staat een video waaruit zou blijken dat de BUK 312 maart dit jaar onderdeel was van een Oekraïens konvooi in Gorlovka.

Één en ander staaft de theorie dat de MH17 is neergeschoten door westerse belanghebbers die oorlog willen met Rusland. Theoretisch kan er ook een verband zijn tussen de Amerikaanse SS en de SS die zich in Oekraïne manifesteert. De SS is een broederschap. Op de video rechts in de kantlijn staat de BUK 312 opgesteld, verondersteld in bezit van Oekraïne te Gorlovka maart 2014. Hieronder de afbeelding van de BUK 312 zoals die na de aanslag door de Oekraïense autoriteiten is verspreid.

 

 

Hieronder de BUK 312 zoals die verondersteld is waargenomen medio maart 2014 in een Oekraïens konvooi in Gorlovka.

 

 

UPDATE: Huurlingengroep Blackwater actief in Oekraïne. Honderden goed uitgeruste Amerikaanse beveiligers zijn aan Oekraïense zijde actief in de strijd tegen pro-Russische separatisten. Volgens de Duitse zondagskrant Bild am Sonntag gaat het om 400 specialisten van de firma Academi, vroeger bekend onder de naam Blackwater.

 

UPDATE : 'U.S. Satellite Images Show Ukrainian Troops Shooting Down MH17'

 

UPDATE: Evidence that could Frame Russia For MH17 Shoot Down, put online two before the crash.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus