U bent hier: Home / Olaf Koens = vijand

Olaf Koens = vijand

by J.L. de Kreek — last modified 17-09-2015 06:00

Journalist Olaf Koens die bijdraagt aan de propaganda van de terroristische organisatie die oorlog met Rusland voorbereidt mag bij de Wereld Draait Door van oorlogscrimineel Matthijs van Nieuwkerk het hoogste woord voeren. Westerse journalisten zijn de vijand in Rusland beweert Koens bij DWDD. Nogal wiedes: het Westen voert extreem agressief en onbevoegd oorlog in Moslimlanden, heult met de Nazi's van Oekraïne en Olaf Koens zwijgt over de contrabande.

Ook verzwijgt Olaf Koens in alle toonaarden de feiten die elke journalist van zijn kaliber begrijpen kan namelijk dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Russen hebben daarover een interessante theorie die voor alle journalisten op aarde op waarheid en feitelijke juistheid is te onderzoeken. De theorie van de Russen is dat een atoombom onder de torens van de Twin Towers de oorzaak is van de instorting.

Zeker is dat de vliegtuigen onvoldoende energie bezitten om het instorten met welhaast vrije val snelheid in het eigen fundament mogelijk te maken. Er is heel veel extra energie toegevoegd aan de aanslag met de vliegtuigen om de torens van de Twin Towers te laten instorten. De vliegtuigen waren een afleidingsmanoeuvre. De vliegtuigen die invlogen op de Twin Towers waren mogelijk geen vliegtuigen. Het kunnen kruisraketten met Holographic CCD geweest zijn want die techniek bestaat in de Verenigde Staten van Amerika.

De torens van de Twin Towers zijn gebouwd om meerdere inslagen van grote vliegtuigen te weerstaan. Het stalen geraamte functioneerde als een hor. Vliegtuigen die daar tegenaan vliegen blijven steken. Zeker is dat gewone Boeing lijntoestellen niet als een mes door zacht boter dwars door de torens van de Twin Towers kunnen vliegen en aan de andere kant exploderen.

Wat iedereen gezien heeft kan alleen met speciaal industrieel apparatuur na uitgebreide zorgvuldige voorbereiding op en/of aan de kern en/of het fundament van de stalen torens van de Twin Towers. Specialisten hebben mogelijk talrijke hoogwaardige explosieven aangebracht op strategische locaties in de torens van de Twin Towers om de torens op uur U na de aanslagen met de vliegtuigen te laten instorten zoals ze ingestort zijn.

Journalisten die deze feiten niet volgen en het onderwerp zelfs onbesproken laten of lacherig doen over zogenaamde complottheoristen zijn deelnemers aan de internationaal opererende terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. Het zijn hoofdzakelijk westerse journalisten die kennelijk denken dat vrije meningsuiting en journalistieke vrijheid inhoudt dat zij over alles straffeloos de eigen waarheid prediken kunnen.

Olaf Koens voorkomt dat iedereen vanzelf zien kan dat volgers van de helden van  Geert Wilders goede kans maken de feitelijke verantwoordelijken te zijn voor de aanslag op de MH17. Omdat Olaf Koens met een groot aantal onderwerpen journalistiek omgaat alsof hij niks geleerd heeft op school, zien weinig mensen dat de helden van Wilders de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers en dat volgers van deze kwasten schuld hebben aan de huidige crisis overal beginnend 11 september 2001. De Russische Beer brult als van ouds naar de oude vijand die de Nazi's en fascisten altijd geweest zijn.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus