U bent hier: Home / Oma De Kreek

Oma De Kreek

by J.L. de Kreek — last modified 08-04-2013 09:55
Opgeslagen onder:

Zijn lieve oma De Kreek heeft de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl nooit gekend. Ze was 29 jaar toen ze na een barre reis interrailend per goederenwagon crepeerde in Kibboets Auschwitz. Ze weigerde een Jodenster te dragen. Omdat ze was vergeten de handtekening te zetten in het vervalste identiteitsbewijs werd ze onder leiding van de grootvader van vicepremier Lodewijk Asscher geselecteerd door de Kibbutz Volunteers Desk om samen met de miljoen andere Joden te sterven in het door de familie Rothschild gebouwde en betaalde kamp in Polen. Maandag 15 april 2013 wordt haar kleinzoon geholocaust door de Amsterdamse rechtbank, op last van Ronny Nathaniel van het CIDI, Ronald Eissens van het MDI en de Joodse Omroep.

Niemand mag weten dat de Zionisten de moordenaars zijn van oma De Kreek want dat is het beledigen van Joden. Oma De Kreek was één van de miljoen Joden die vermoord is in Auschwitz. Het kamp wat opgezet is als agrarisch modelkamp ten behoeve van de kolonisatie door Joden van Rusland en Palestina, en ten behoeve van de bedrijven van de Joodse bankiersfamilie Rothschild. De familie Bush, die aan de basis staat van de illegale oorlog in Irak van 2003, heeft ook goed geld verdient aan de moord op oma De Kreek en haar familie. Jammer voor de Zionisten dat haar kleinzoon weet dat de tekens Nazi afkomstig is van het woord Asjkenazim, wat de Joodse groepsaanduiding is voor de Khazars die aan de basis staan van het moderne antisemitisme.

De kleinzoon van oma De Kreek noemt het diepziek dat hij de moord op zijn voorouders Holocaust noemen moet, dat zou betekenen dat oma De Kreek en haar familie zichzelf naar het kamp gedragen hebben. De jeugd in Israël tatoeërt tegenwoordig het kampnummer van de voorouders op de arm, zonder dat het weet dat hun grote Zionistische leider Theodore Herzl rond 1897 al schreef dat de Joden uitgeroeid moesten worden en dat de antisemieten de grote vrienden der Zionisten zijn. Ronny Naftaniel en Ronald Eissens en de Joodse Omroep kennen de geschiedenis als geen ander. Zij koesteren hun zwijgcultuur en genieten zichtbaar van hun Holocaust. Met dreigen en lasterlijke aanklachten houden zij de leugens in stand.

De kleinzoon van oma De Kreek kan het niet schelen wat Ronny Naftaniel of Ronald Eissens over hem zeggen. Hij wil wraak op Auschwitz. Hij zal zich ook rechtens wreken op Ronny Naftaniel, Ronald Eissens, Esther Voet en al de geschiedvervalsers. In het belang van de Joden, die al meer dan een eeuw publiek statements maken omdat zij weten dat de Zionisten de grote gangmakers zijn van WOII en de Shoah. Nazileider Bibi Netanyahu van wereld-getto Israël zei op Jom ha'Shoa in Yad Vashem: ik beloof u: er zal nooit meer een andere Holocaust zijn.

Hij liegt dat hij barst. De Zionisten hebben hun werk niet afgemaakt. Er zijn geen zes miljoen Joden gebrandofferd. De rest staat op de rol tot stof te vergaan bij en tijdens de Hel van Megiddo waarvoor de Zionisten in vereniging met Christen terroristen nu het fundament leggen met hun illegale oorlogen in Islamitische landen. Op Weg naar Armageddon opdat de familie Rothschild heer en meester is en de mensheid ouderwets tot slaaf gemaakt. Sterf Ronny, sterf, mede namens oma De Kreek.

oma.jpg

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus