U bent hier: Home / Onderduik hedendaagse Joden

Onderduik hedendaagse Joden

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

“De onderduik is voor ons relatief makkelijk” zeggen ondergedoken Joden tegen een verslaggever op hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl. “Niet te vergelijken met Anne Frank”. Desondanks is de onderduik volgens deze personen niet “minder beklemmend”. “Elke keer de angst dat het escaleert en de bloedhonden van Israël ons weer oppakken of uit onze huizen slepen”. Meeste mensen weten niet dat de Holocaust georganiseerd is door de oprichters van Israël en dat bijvoorbeeld de Telegraaf al sinds 1922 Nazi-propaganda levert voor de terroristische organisatie der Zionisten.

‘As we speak’ zonder enige vorm van kritiek, niet van de Volkskrant, niet van de NOS, niet van GeenStijl, niet van Peter R. de Vries, niet van Leon de Winter, niet van Esther Voet, niet van Bart Schut, niet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, niet van de VVD of het CDA of de CU of de SGP of de PVV of Thierry Kroket, voor ieders ogen om te zien of te begrijpen, bereiden de Zionisten innig samenwerkend met journalisten en politici de volgende Holocaust voor. Deze Holocaust zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Door de omvang van de slachting zal de begrafenis zeven maanden duren

Er wordt al jaren gewaarschuwd voor het sluwe terrorisme der Zionisten en hun parasitaire vrienden en dat zij willens en wetens antisemitisme uitlokken en al sinds 1895 met kennis van de feiten actief en bewust afstevenen op een totaal conflict in het Midden Oosten waarbij zij alle Joden finaal vernietigen of gedwongen bekeren tot het Zionisme en op de plaats van de Huidige Heilige Hut der Moslims een Kerk van Satan bouwen. Donald Trump leest niet voor niks keer op keer het gedicht van De Slang voor. Iedereen compleet in het ongewis latend wie het Trojaans Paard zijn. Zionisten zijn zuiver parasieten die de publieke opinie infecteren en de Joden en het Jodendom kapot maken voor zelfverrijking.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus