U bent hier: Home / Ondergang Wilders, GeenStijl & Telegraaf

Ondergang Wilders, GeenStijl & Telegraaf

by J.L. de Kreek — last modified 21-08-2015 12:30
Opgeslagen onder:

GeenStijl, Geert Wilders en Telegraaf ten onder zien gaan is best leuk. Ze hebben het verdiend. Wel beroep doen op allerlei mensenrechten en ondertussen de waarheid liegen alsof het gedrukt staat. De doelstellingen van GeenStijl en Telegraaf zijn helemaal niet journalistiek. Journalisme is een middel van hun terroristische organisatie om het publiek in de waan te plaatsen.

Wat extreem steekt aan Wilders, Telegraaf en GeenStijl is hun verknochtheid met het Zionisme en het feit dat zij allen weten of althans weten kunnen dat de Zionisten in 1922 reeds wilde dat Joden werden vernietigd en dat hun rijkdommen geëxecuteerd werden door de antisemieten. Het is duidelijk dat de kring van GeenStijl zo racistisch is als de neten. Elke vorm van kritiek op het blanke Apartheidsregiem in Zuid Afrika wordt onmiddellijk beantwoord door te verwijzen naar fouten van het ANC.

Arabieren worden steevast weggezet als “zandnegers". Afrikanen zijn gewoon “negers” volgens GeenStijl. Zwarte Piet hoort bij de Nederlandse beschaving. Jan Roos beledigt met een hakmes of knuppelachtig ding in zijn bezit Marokkanen om zich met zijn wapen tegen de reactie te verdedigen. Het is niet moeilijk één en één bij elkaar op te tellen. Dat de West Europeaan door de Arabier tot tien heeft leren tellen en dat de meest Hollandse bloembol uit Turkije komt is een aspect van de Nederlandse cultuur die de racisten niet erkennen willen.

Voordat de Katholiek de sfeer kwamen verzieken in Europa was de Nederlander een soort islamiet. Van nature. Bij geboorte. Zonder de Koran te kennen. Zonder kennis te hebben van Mohammed. De Katholiek kwam vertellen dat alle Joden kapot moesten omdat ze Jezus Christus vermoord zouden hebben. De Katholiek kerstende het Europees werelddeel tot groot ongenoegen van de burgerbevolking die zich moest schikken naar de inquisitie om niet het loodje te leggen.

Rond 1750 kwam een eind aan een deel van de fratsen van de Katholiek en zijn aristocratische vriendjes waaronder Joodse bezitters van Joodse getto's. Deze getto's verhuisde zij over aarde als bij een spel Risk, gewoon omdat dit nu eenmaal het werk was van de getto-managers. Het was de Franse Revolutie en de principes van vrijheid, gelijkheid en broederschap die klinisch mensenrechten leverde voor iedereen gelijk. Dus ook voor de Joden.

De Zionistische helden van Wilders voelde daar helemaal niks voor en wilde met de Katholieke leiding de macht in Europa behouden en Europa Jodenvrij maken. Daarom ontbonden de Zionistische helden van Wilders te Basel 29-31 augustus 1897 de mensenrechten voor de Joden en noteerde de Zionistische leiding in de dagboeken dat de Joden vernietigd moesten worden en de antisemieten geaccrediteerd werden om hun rijkdommen te executeren. In het Concertgebouw te Amsterdam zijn deze dagboeken officieel gepresenteerd aan de Zionistische gemeenschap en hun goede vrienden van de Telegraaf in 1922.

Wat de Telegraaf geflikt heeft in de oorlog is de meeste mensen bekend. Het was toen De Foutste Krant van Nederland. Eerst na diepgravend onderzoek naar de complexe factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld uit Jihadistische hoek blijk dat de Telegraaf vóór en ná de oorlog nog fouter was. Eenvoudigweg omdat het in 1922 voorkennis bezat aangaande de antisemitische plannen der Zionisten en niemand gewaarschuwd heeft voor de destructieve bedoelingen en ook ná de oorlog in alle toonaarden zwijgt en wéér de Zionisten ondersteunt. De bedenker van de Jodenvervolging van 1940-1945 was journalist en held van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus