U bent hier: Home / Onderworpen aan Gd

Onderworpen aan Gd

by J.L. de Kreek — last modified 07-06-2014 14:14
Opgeslagen onder:

Ook arabist Hans Jansen is Islam want ook hij is onderworpen aan Gd. Sommige schrijven God in plaats van Gd omdat Joden anders niet meelezen. Anderen noemen Gd bij de naam en zeggen Jehova tegen de Almachtige. Islam is een werkwoord en betekent onderwerpen of onderwerping. De werknemer is onderworpen aan de werkgever. De slaaf is onderworpen aan de meester. Het universum en dus ook arabist Hans Jansen is onderworpen aan Gd.

Alle monistische godsdiensten geloven in één Gd. Allah. Almachtig en prachtig. Arabist Hans Jansen liegt dat hij barst omdat hij Katholiek is die ouderwets gelooft in de eigen dogma's en gewoon lust heeft naar macht, zo in de nadagen van zijn zieke bestaan. Misschien dat Hans Jansen als kind ook een vervelende pestkop was die zoet gevoiced het publiek vergiftigde. Hij weet het allemaal over de Islam. Alleen wat Hans Jansen zegt is waarheid. De rest zijn “zultkoppen”.

 

Nu is er een enkele 'zultkop' die het bloed van arabist hans Jansen drinken kan. Ook heeft deze 'zultkop' zich voorgenomen Hans Jansen te (doen) laten verzuren in een cel van twee bij vier in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Hans Jansen maakt de vergissing voortgaand de aanslagen van Wilders op de veiligheid van de leden van de Nederlandse krijgsmacht in Moslimlanden, te ondersteunen. Feiten die stuk voor stuk serieus genomen worden door in ieder geval één 'zultkop', dus daarover is het laatste woord niet gezegd.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus