U bent hier: Home / Radio hét Goede Nieuws™ Onderzoeksjournalistiek onder tafel

Radio hét Goede Nieuws™ Onderzoeksjournalistiek onder tafel

by J.L. de Kreek — last modified 23-08-2013 13:40
Opgeslagen onder:

23 augustus 2013 werd het programma "de onderzoeksjournalist boven tafel" gehouden. Onder andere gesponsord door The Post Online, van Bert Brussen die willens en wetens journalistiek ondersteuning levert aan de genocide in Irak. In de zaal zaten leerling-studenten van de bootcamp 'the 4th floor' van The Post Online, Veronica en het ANP die zich lieten hersenspoelen door de gevestigde journalistiek die de belangrijke verhalen verzwijgen. Mevrouw M.A.M Smit die studenten les geeft in journalistiek was er ook.

Een vrouw op leeftijd die niks weet van nieuwe media en onderwijst dat de journalistiek ouderwets blijven moet. Irak en de terroristen in de Nederlandse politiek heeft ze het ook nooit over. Ook niet bij haar leerlingen. Rob Wijnberg was er ook. Van de Correspondent. De club die oorlogscrimineel Femke Halsema de hand boven het hoofd houdt. Radio Goede Nieuws heeft het verslag live opgenomen met tussendoor het commentaar van onderzoeksjournalist Micha Kat van Klokkenluidersonline.is.

Het droeve aan de Nederlandse journalistiek is dat de journalist feiten onder tafel houdt die van groot belang zijn voor de Nederlandse samenleving. Dat houdt verband met de oorlog in Irak waarvan iedereen weet, in ieder geval de journalistiek, dat deze illegaal is. Ook verzwijgt de Nederlandse journalistiek het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Irak. Journalisten zijn mensen met meningen die ook PVV en VVD en CDA stemmen. Verknocht met de politiek.

Bert Brussen is het type journalist wat het hoofdpodium bespeelt, grote woorden heeft over vrije meningsuiting, en vervolgens zwijgt over de zaken die ieder bepaaldelijk aangaat. Niet echt de manier  om journalisten op te leiden in een bootcamp. Bert Brussen is meer propagandist dan journalist. Hij is in goed gezelschap. Arnold Karskens en Gustaw Bessems zijn ook van die opportunistische journalisten die hun beroep misbruiken om criminelen handen boven het hoofd te houden.

Karskens is de grote oorlogscorrespondent van Nederland. Toch heeft hij het nooit over de oorlogsmisdaden van zijn collega Fred Teeven die samen met Karskens lid is van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Karskens daarop aanspreken leidt ertoe dat hij de vragensteller toe bitst dat deze moet oprotten. Karskens zal bekend zijn met de Perszuivering. Toch gedraagt hij zich er niet naar. Het gebrek aan herkenning en erkenning van het terrorisme in de Nederlandse politiek door de Nederlandse journalist is een van de grootste schandalen uit de 21ste eeuw.

De gehele Nederlandse journalistiek is corrupt. Om te voorkomen dat ontmaskering volgt wordt bijvoorbeeld onderzoeksjournalist Micha Kat strafrechtelijk zwaar aangevallen door zijn collega's en wordt het openbaar ministerie door journalisten tegen hem opgehitst. Het omgekeerde zal ook gebeuren. Het bovenstaande leidt vanzelf tot de Nieuwe Nederlandse Perszuivering die naar het lijkt zal samenvallen met de strafvervolging van de terroristen in de Nederlandse politiek, om te beginnen met Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus