U bent hier: Home / Onheilspellend nieuws

Onheilspellend nieuws

by J.L. de Kreek — last modified 05-02-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Hét Goede Nieuws™ heeft onheilspellende berichten vandaag 05 februari 2014. Meerderheid der Nederlanders lijdt in ernstige mate aan een levensgevaarlijke waanstoornis. Meeste mensen denken dat Zionisten en Joden elkaars gelijken zijn, terwijl Zionisten en Nazi's dé bloedbroeders zijn. Het Zionisme en Nazisme zijn letterlijk de keerzijde van exact dezelfde medaille.

De muntZionisten, Nazi's en Katholieken zijn altijd de grote aartsvijanden van de Joden geweest. Joden zijn altijd geïntegreerd geweest in de Islam. Onder Islamitisch bestuur gaat het de Joden standaard goed. Onder bestuur van Zionisten, Nazi's of Katholieken hebben Joden altijd last van antisemitisme. Zionisten, Nazi's en Katholieken zijn ook de grondleggers van het racisme, fascisme en ander ongerief.

 Andere feiten waar welhaast iedereen levensgevaarlijk over waant is 9/11. Dat is een 'inside job'. Het instorten van de Twin Towers heeft niet zonder voorafgaande 'enhancement' van de gebouwen kunnen plaatsvinden. Ook over het causale verband tussen HIV en AIDS in de zin dat HIV de oorzaak is van AIDS wordt pathologisch gewaand. De waarheid is dat HIV géén AIDS veroorzaken kan omdat AIDS een syndroom is en syndromen nóóit door een of één enkel virus veroorzaakt worden.

Bijzonder vreemd dat Nederlandse artsen louter op basis van de nomenclatuur zich niet verzetten tegen de 'mainstream bullshit' hierover. Met name Joep Lange de AIDS-Guru der Lage Landen waant gestoord dat hij zich niet schuldig maakt aan massamoord of althans het benadelen van zijn patiënten. Het vinden van Hiv-antilichamen bij mensen is het bewijs dat het immuunsysteem goed werkt. Hiv- antilichamen in een mens is géén bewijs dat de persoon ook besmet is met HIV of zelfs AIDS zal verkrijgen.

 AIDS wordt alleen verkregen door mensen die geloven in het bedrog van Joep Lange & co of armoezaaiers in Afrika die AIDS verkrijgen door slechte hygiëne, ongezond water, slechte voeding en/of geen deugdelijke behandeling tegen gangbare aandoeningen. Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël waant terrorisme gerelateerd dat zij ongestraft kan liegen over de Holocaust en de hoofdschuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Tot slot waant Peter Hess® bedrieglijk dat zijn theorie over massage met zijn klankschalen aan natuurkundige wetten voldoet.

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus