U bent hier: Home / Onno Hoes bedriegt Joden

Onno Hoes bedriegt Joden

by J.L. de Kreek — last modified 05-12-2013 12:20
Opgeslagen onder:

Prominent homo van de VVD en burgemeester Onno Hoes van Maastricht bedriegt niet alleen de omhooggevallen roddelnicht van RTL Boulefart door dronken met een jonge vent te bekken. Hij bedriegt tevens de Joden door voorzitter te zijn van het Centrum Informatie Documentatie Internet (CIDI). Onno Hoes is 'sonderkommando'; ook 'Geheimnisträger' genoemd. Net als de vader van Ronny Naftaniel die grappig genoeg als joodse vluchteling uit Duitsland het kamp Westerbork overleefd heeft met de Nederlandse vlag verstopt.

Onno Hoes is vertegenwoordiger van de VVD. Hij is lid van die partij en namens de club waar ook Bolkestein lid van is dè prominente homo burgemeester die dronken met mannen op de bek gaat en ondersteuning levert aan de oorlogsmisdaden en het terrorisme en de genocide van zijn partij in Islamitische landen. Voorts vertegenwoordigt hij de Nazi's als voorzitter het CIDI waarvan iedereen weet dat het Zionisten en dus de hardcore racistische separatisten en antisemieten zijn. 

Onno Hoes is fout in de oorlog. Fout in de illegale oorlog in Irak. Fout in de Tweede Wereldoorlog ook al is die allang voorbij en was Onno Hoes toen nog helemaal niet geboren. De zieke zionistische geest die zes miljoen joden het leven gekost heeft en nu door Onno Hoes vertegenwoordigt wordt waarde toen in vol ornaat rond. Het deporteren van de Joden moest van de Zionisten anders zou het Zionistische oorlogsfront wat zich om te verwarren Joods noemde overal zijn en/of zou Europa onder joods bestuur komen. Onno Hoes is door zijn lidmaatschap van het CIDI feitelijk in Nazistische krijgsdienst getreden. Het CIDI is een vooruitgeschoven aanvalsmissie van de Zionisten die in alle landen hun mannetjes hebben om antisemitisme te zaaien en oogsten. 

Net als Esther Voet riskeert Onno Hoes de wind van voren van de eigenaar van hetzuur.nl die thans reeds twee en half jaar al de hardware kwijt is met feiten over de liederlijke terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven van Onno Hoes en Mark Rutte en Hans van Baalen. Daarmee is ook meteen te verklaren waarom de Nazi's van het CIDI aangifte gedaan hebben tegen hetzuur.nl. Want zij wilde dat de bijpassende eigenaar gefrustreerd werd in het werk om Onno Hoes en de jood Uri Rosenthal strafrechtelijk te vervolgen zoals dat normaal gaat bij oorlogsmisdadigers en terroristen en homo's die genocide in Irak faciliteren. Bizar dat Onno Hoes zich nooit bedacht heeft dat hij met zijn misdrijven de homo's in Irak en Rusland in gevaar brengt want door zijn terrorisme en genocide zijn alle homo's besmet met die criminele predispositie in ogen van zijn miljoenen slachtoffers. 

Onno Hoes is ermee bekend dat de mensheid denkt dat WOII en de Shoah de schuld was van een grootsheidswaanzinnige met de naam Adolf Hitler terwijl uit de Zionistische bibliotheek blijkt dat de Zionisten alle schuld dragen want het was hun idee en zij hebben betaald en de wereld bedreigd dat het gebeurde. Onno Hoes als ras-zionist valt in herhaling getuige zijn gelegenheid aan de oorlog zonder vergunning in Irak, met al het terrorisme, massamoorden en genocide als causaal gevolg. Dat Onno Hoes homo is zal geen straf of schulduitsluitingsgrond blijken te zijn. Ook zal het geen reden zijn hem anders te behandelen dan alle andere prominente oorlogsmisdadigers, terroristen en genocidale moordenaars. Ook zijn veronderstelde joodse achtergrond is geen reden Onno Hoes anders te behandelen dan, laten we zeggen, Adolf Eichmann. Behalve dat Onno Hoes geen doodstraf krijgen kan; en voor hem een eerlijk proces verzekerd is of althans daaraan wordt gewerkt.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus