U bent hier: Home / Onno Hoes grote nazicrimineel

Onno Hoes grote nazicrimineel

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2013 17:50
Opgeslagen onder:

Volgens minister-president Mark Rutte beslist iedereen zelf met wie het zoent. Dat geldt dus ook voor homo Onno Hoes en zijn toyboy. Rutte noemde de kwestie "puur privé" en wilde er verder niet op ingaan. Dat ligt anders wat betreft de ondersteuning van Onno Hoes aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de VVD in Irak. Ook wat betreft het heulen van homo Onno Hoes met de Zionisten stinkt. Onno Hoes is voorzitter van het Centrum Informatie Documentatie Israël wat een vooruitgeschoven nazipost is om te verhelen dat de Holocaust een vette Hoax is en de Zionisten de beramers van WOII en de Shoah zijn.

Niet waarschijnlijk is het dat Onno Hoes het niet geweten heeft dat de Zionisten de grote racistische separatisten zijn die de Joden uit eigen kapitalistisch gewin door Hitler uit Europa hebben laten drijven. Het blijkt allemaal woordelijk uit de bibliotheek van Zion die het CIDI niet openbaart. De Zionisten hadden de Joden kunnen redden als zij niet de grootste voorstanders waren van een Joden vrij Europa. Onno Hoes is voorzitter van een Naziclub en zijn politieke partij de VVD ondersteunt reeds een decennium misdrijven in Islamitische die associaties wekken met het Naziverleden. 

Van de Zionisten mag niet geschreven of gedrukt worden dat de Holocaust een Hoax is of dat de afkorting Nazi afkomstig is van het woord Ashkenazim. Ook mag van de Zionisten niet geopenbaard worden dat het niemand anders dan de Zionisten waren die in 1897 de Joden kleineerde door ze een volk van verachtte bedelaars te noemen en de mensenrechten voor hen ondemocratisch te ontbinden. Een Dynasty van verjoodstee kapitalisten heeft Hitler betaald en Auschwitz gebouwd. Juist om de eigen broeders en zusters het eerst te vergassen. Daarom het woord Holocaust voor de genocide op de Joden. Een misdrijf waaraan Onno Hoes 'after the facts' deelneemt omdat hij verzwijgt dat zijn zionistische vrienden de grote miesgassers zijn die de Joden vermoord en het bombardement op Rotterdam betaald hebben. Nu jagen de Nazi's van Zion op de Islamitische stam der Semieten.

 

De munt

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus