U bent hier: Home / Onno Hoes hele foute homo

Onno Hoes hele foute homo

by J.L. de Kreek — last modified 02-08-2014 06:00

Onno Hoes is geen foute homo omdat hij Albert Verlinde bedriegt. Onno Hoes is een foute homo omdat hij van de VVD en Zionist is. Hij steekt zijn homovrienden keihard in de rug. De homo's in Iran zijn niet veilig voor de strop omdat Onno Hoes een dubbel foute homo is. Met homo's als Onno Hoes hebben homo's geen vijanden nodig.

Door Onno Hoes wordt potenrammen een Partizaanse daad van verzet. Ook omdat de homogemeenschap geen enkele vorm van verzet laat zien tegen de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van Onno Hoes tegen Islamieten en Joden lokt dat geweld uit tegen de homo's als collectief. De goede moeten lijden onder de fouten. Onno Hoes is een knalharde antisemiet omdat hij samen met de VVD de meest barbaarse misdaden sinds Hitler en het zieke liegen van de Nazi's van Zion, ondersteunt. Onno Hoes is burgemeester en voorzitter van het CIDI en prominent lid van de VVD. Onno Hoes is iemand die als hij meevaart met de anaalparade tijdens Gay Pride van het bootje gekukeld en rotte eieren en tomaten toe gegooid moet worden. In Nederland is het gebruik om dubbel foute homo's met een touw aan de kerkklok op te hangen in het ongerede geraakt. In Iran is men conservatiever. Dat was Nederland vroeger ook. Nog niet lang geleden.

 

Homo's zijn eigenlijk pas sinds kort gedoogd. Echt geaccepteerd zijn homo's niet. Dat is niet vreemd ten gevolge van Onno Hoes en zijn foute homovrienden. Joris Demmink is ook homo en ook van de VVD en neemt net als Onno Hoes deel aan de grote misdrijven van de Nederlandse politiek in Moslim landen. Bovendien is Joris Demmink een héle grote kinderverkrachter die het héle corrupte systeem met alle perverse prikkels waarvan Erik Gerritsen zo geniet in de schoenen geschoven moet worden. Poetin heeft iets met of liever gezegd tegen homo's. Hij vindt dat homofilie niet onderwezen moet worden.

 

Helemaal ongelijk heeft hij niet gezien homo's als Onno Hoes en Joris Demmink. Twee grote homovoorbeelden waarbij de grappen van Paul de Leeuw in het niets vallen. Door homo's als Onno Hoes en Joris Demmink denken mensen dat alle homo's het kwaadaardige karakter bezitten van oorlogscriminelen, genocidale moordenaars en pedofielen. Wie homo is kan tegenwoordig beter daarmee niet te koop lopen want voordat de homo het weet denkt iemand zich te moeten wreken op de homogemeenschap omdat het Onno Hoes en Joris Demmink niet reeds vierkant door het riool getrokken heeft. Met homo's als Onno Hoes en Joris Demmink in de kring(spier) is de (k)anaalparade een optocht van verevelende Moffen die met elkaar snel naar de plomp lopen moeten.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus