U bent hier: Home / Onno Hoes valse appelflap

Onno Hoes valse appelflap

by J.L. de Kreek — last modified 30-12-2013 17:10
Opgeslagen onder:

Onno Hoes vriend van Albert Verlinde is een valse appelflap. De prominente homo die de zaak der homo's geen goed doet. Met homo's als Albert Verlinde hebben homo's geen vijanden nodig. Albert Verlinde geeft homo's een slechte naam. Albert Verlinde heeft homofiel geen enkele toegevoegde waarde. Als er één homo is die in de kast had moeten blijven is het Albert Verlinde.

Niet omdat hij homo is zuigt Albert Verlinde, née Onno Hoes. Ook dat hij buiten de deur neukt maakt hem niet tot anti-voorbeeld van en/of voor de gemeenschap der homo's op aarde. Met Albert Verlinde née Onno Hoes in het publieke domein kan geen enkele homo fatsoenlijk de comingout.nl beleven. Omdat Albert Verlinde née Onno Hoes prominent deelneemt aan de VVD en daarmee oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in islamitische landen ondersteunt, en omdat Albert Verlinde née Onno Hoes voorzitter is van het Centrum Informatie Documentatie Israël, is Albert Verlinde née Onno Hoes een valse appelflap. Het CIDI blijk een moderne nazi dekmantel te zijn.

Onno Hoes kan dat weten want hij heeft als oppernazi van het CIDI vanzelfsprekend zicht op de Zionistische archieven die het CIDI aan het oog van het grote publiek ontrokken houdt en waaruit onloochenbaar blijkt dat de Zionisten de grote regisseurs en producers van WOII en de Shoah waren, nu op weg naar: wereld dictatuur met Jeruzalem als hoofdstad van hun wereldregering, en de sloop van Haram Al Sharif waarvoor een kruisvaarderskerk in de plaats komt die als joodse tempel verkocht worden zal. Alsdan zal een telg van de Rothschild bankiersfamilie koninkrijk gekroond worden als koninklijke Prins van Groot Israël. Verwachte datum oplevering 2060 of zoveel eerder als mogelijk.

Onno Hoes lokt door zijn politiek misdrijven waaronder deelname aan genocide in Irak uit dat homo's in islamitische landen met de nek aangekeken en daaraan opgehangen worden. Leden van de VVD zijn ook misdadige parasieten die aan de schandpaal moeten. Een homo kan met geen goed fatsoen respect verlangen in de internationale verhoudingen wanneer het ook grootse mensonterende internationale misdrijven faciliteert. Homo's kunnen zich nergens tegen verdedigen met flikkers als Onno Hoes. Dat hij van kontje bonken houdt betekent niet dat hij ongestraft zijn maten zo naaien kan of mag.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus