U bent hier: Home / Onrust in Jodenland

Onrust in Jodenland

by J.L. de Kreek — last modified 30-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Joden vragen zich af of zij zich zorgen maken moeten omdat grote groepen journalisten zoals Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Philippe Remarque van de Volkskrant ouderwets liegen over de Zionistische grondslag van het antisemitisme alsof ze net als toen de volgende wereldoorlog en Holocaust voorbereiden. Vooral journalisten moeten ermee bekend zijn dat journalisten dé architecten zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat journalisten na de oorlog jacht maken op personen die een andere mening hebben dan zij.

Journalisten van de Mainstream media zoals Esther Voet en Philippe Remarque leveren ook steun aan de terroristische organisatie wat verantwoordelijk is voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 door niet op de keiharde feiten te hameren die wetenschappelijk boven elke twijfel verheven bewijzen dat de torens van de Twin Towers absoluut niet door de veronderstelde vliegtuigen kunnen zijn ingestort.

Het spel op het toneel van de internationale politiek laat zien dat het scenario geschreven is door de helden van Geert Wilders die in 1895 reeds de toekomst voor de Joden bepaalde hen de Holocaust in het vooruitzicht stellend. Dat meeste mensen niet weten dat de helden van Geert Wilders de grote creatieve breinen zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, de mannen die alles gespindokterd hebben als professioneel journalist of opiniemaker of schrijver, is de schuld van de Nederlandse journalistiek waaronder prominent Esther Voet en Philippe Remarque.

Nu blijkt het zo te zijn dat journalisten in Nederland, met als aanvoerders, Esther Voet en Philippe Remarque, bepaalde mensen willens en wetens het leven zuur maken zoals Micha Kat omdat hij de waarheid op tafel legt. De jacht van de Nederlandse journalistiek op Micha Kat is de voortbouwende Jodenjacht der journalisten die is begonnen te Basel 1897 toen de prominente journalist Theodor Herzl het formele startsein gaf met de oprichting van vereniging Erez Israël en bepaalde dat vrije meningsuiting vergaand moest worden beperkt en Joden vernietigd moesten worden. Micha Kat mag dan wel geen 100% volbloed Jood zijn - vaderjoden zijn Joods genoeg voor de gaskamers.

De Nederlandse journalistiek is door en door verrot en steunt sinds 1922 de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders wat schuldig is aan WOII en de Holocaust en de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de aanslagen in Europa en het Referendumbedrog van Thierry Baudet en Jan Roos en het tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsen van GeenStijl en mogelijk de aanslag op de MH17. Dat de Nederlandse journalistiek ook de zware misdrijven van de Nederlandse kinderbescherming opzichtig verheelt geeft voeding aan de idee dat Nederlandse journalisten zoals Esther Voet en Philippe Remarque beroep en gewoonte maken van georganiseerde misdaad.

© Philippe Remarque Twitter

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus