U bent hier: Home / Ontbinding Israël prioriteit

Ontbinding Israël prioriteit

by J.L. de Kreek — last modified 31-12-2013 09:55
Opgeslagen onder:

Ontbinding van Israël en sloop van de muren van het wereld getto kan niet uitblijven. Het bericht wat u nergens anders leest dan op hét Goede Nieuws. Wat ook niemand elders openbaart als nieuwsbericht is het eenvoudige feit dat een bloedige Jihad in Europa althans Nederland dreigt. Deze Jihad is wraak op het terrorisme en de genocide van de christenheid in islamitische landen, nu, 'as we speak'.

Over die bloedige zaken wordt reeds sinds maart 2003 gestreden in rechtszaken en bij recherche op de stoep. De oorlog zonder geldige reden in Irak heeft geleid tot een onderzoeksjournalistiek meesterwerkje van een debutant journalist die Theodore Herzl een poepje zal laten ruiken. Het was journalist én zionist Theodore Herzl die de Jodenvervolging van 1940-1945 bedacht. Iemand als Kustaw Bessems.

Hij deed dat reeds in 1895, vijf jaar nadat op infinitief van de joods-christelijke traditie de genocide op de indianen vrijwel volbracht was. Deze bavianen die zich joden of althans Zionisten noemen zijn volgelingen van de Kerk van Satan. De Kerk van Satan is de donkere kant van het Jodendom. Het getrol van grote en kleine kobolden. Pas rond 2060 kan iedereen weten of de Eind Tijd niet begonnen is rond december 2012. Althans dat is de academische kijk van Newton op de Bijbel. 

De Zionisten vonden de katholieke Eind Tijd profetieën dermate interessant dat zij deze als agenda voor de eigen politiek gekozen hebben. Dat blijkt uit alles wat de Zionisten zelf schrijven in dagboeken en artikelen die eerst door internet bekend worden. Archieven die niemand geopend heeft en waarvan openbaring met 'dire consequences' bedreigd wordt door de Zionisten. Dit wordt begrepen als terreurdreiging omdat het onmiskenbaar is dat de Zionisten de grote regisseurs en producers waren van de Tweede Wereldoorlog en Shoah. 

Zij willen meer. Het volbrachte plan bestaat uit het wereld koninkrijk voor de Rothschild bankiers familie met ouderwets tempeliers als inquisiteurs van het Vaticaan. Zionisme is de weg terug naar slavernij! Precies ook op die wijze bedoeld omdat het de beweging is van aristocraten en kapitalisten tegen de Franse Revolutie en Rousseau en de mensenrechten en de afschaffing van slavernij. In de eerste plaats werden deze mensenrechten door de Zionisten eenzijdig ontbonden voor de Joden. Vervolgens zijn antisemieten gecrediteerd door de Zionisten om de Holocaust vorm te geven. 

De Zionisten moeten denken dat zij niet opgejaagd worden zullen tot in alle uithoeken van het universum. Voor hen is de hel een eeuwigheid! Speciaal dan natuurlijk voor Esther Voet, de ploertin van Zion die het bedriegen niet laten kan. Hetzuur.nl was nog niet eens zo zeer bedoeld om de Zionisten uit de tent te lokken hoewel het een prettige bijkomstigheid is dat de satanisten het nazitronie zo goed laten zien. Ronny Naftaniel vooral, typisch zo'n hoofd zoals die er ook onder de ouderwetse getto politie waren. 

Om het Zionisme en de joden te begrijpen is begrip van de getto vereist. Dat de Zionisten en kapitalistische joden de gettohouders waren en als lokale bestuurders de pogroms ondersteunde wordt nooit verteld. Dat vooral de kapitalistische joden en Zionisten met Russisch bestuur samenspanden tegen de arbeiders Joden die beschermd werden door de Bund, wordt ook nooit verteld door Esther Voet van het CIDI. Ná de Franse Revolutie ontstond antisemitisme in de landen waarin de Zionisten zich manifesteerde en/of kapitalistische joden het land uitzogen. Dus wat te gebeuren staat is dat er wraak genomen wordt op Auschwitz aan het bureau van Esther Voet persoonlijk. Ook moet het mandaat voor Israël over Palestina nietig verklaard of althans vernietigd worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus