U bent hier: Home / Onthoofding journalisten eigen schuld

Onthoofding journalisten eigen schuld

by J.L. de Kreek — last modified 01-02-2015 11:10
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is helemaal in zijn rol nu de Japanse journalist Kenji Goto door ISIS onthoofd is. Wilders citeert meteen onvolledig soera 47:4 uit de Koran: “Wanneer gij een ontmoeting met ongelovigen hebt, houwt in op hun nekken en richt een bloedbad aan”. Alsof alle ongelovigen onthoofd moeten worden wanneer zij een Moslim ontmoeten. Uit de door arabist Hans Jansen, die van de PVV, bewerkte Koran blijkt dat het citaat van Wilders gaat over een oorlogsverklaring aan de Mekkanen.

Wilders veralgemeniseert een citaat uit de Koran terwijl de context specifiek is namelijk een strijd tegen Mekkanen meer dan veertienhonderd jaar geleden. Andere edities van de Koran maken duidelijk dat het citaat van Wilders geldt in tijd van oorlog. Dus wanneer een Moslim in tijd van oorlog een ongelovige ontmoet, houwt dan in op hun nekken en richt een bloedbad aan. Daar is oorlog voor. Dat het oorlog is in Moslimlanden is duidelijk. Deze oorlog is onbevoegd aangesticht door Geert Wilders en zijn groep. Ook neemt Wilders en zijn groep deel aan terrorisme en genocide in Moslimlanden.

Dan de journalisten, die internationaal zwijgen over de blatante oorlogsmisdaden, het schandalige terrorisme en de extreme genocide van het vrije westen in Moslimlanden. Niet alleen dat. Ook zwijgt de internationale journalistiek over de gelogen grondslagen van al dat geweld in Moslimlanden: de aanslagen in de VS 11 september 2001. Die aanslagen zijn uitgevoerd door de groep van Wilders. Journalisten zwijgen daarover terwijl de journalistieke waarheid van die stelling concreet is en met harde bewijselementen onderbouwd.

Door het zwijgen van de journalistiek over de walgelijk misdrijven van Wilders en zijn groep in Moslimlanden riskeren zij in Moslimlanden vanzelfsprekend gelyncht, onthoofd of gekruisigd te worden. Compleet begrijpelijk, goed voorstelbaar en zeer goed te verdedigen. Het is gewoon de domme eigen schuld van al die westerse hoernalisten dat hun kop gesneld wordt in Moslimlanden.

Wanneer de boel omgedraaid wordt en verbeeld wordt dat de Arabische wereldgemeenschap in het Westen de moorddadige strijd voert in het Westen die het Westen in de Arabische wereld voert, zonder dat de Arabische journalisten dat bekritiseren dan zouden Arabische journalisten in Nederland aan de Hembrug onderste boven aan de voeten gehangen worden, nádat ze kilometers achter een auto over straat gesleept zijn. Daarmee tevens aantonend dat de Nederlandse moraal niet fundamenteel afwijkt van de ISIS beulen in de Arabische landen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus