U bent hier: Home / Onthullende Zionistische geschriften

Onthullende Zionistische geschriften

by J.L. de Kreek — last modified 30-08-2013 16:58
Opgeslagen onder:

Goede Nieuws heeft de hand weten te leggen op authentieke Zionistische geschriften op grond waarvan in alle redelijkheid geoordeeld hoort te worden dat de Zionisten de hoofdschuldigen zijn in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Joodse Historicus Lenni Brenner heeft reeds in zijn '51 Documents' getuigenis afgelegd over 51 authentieke documenten die bewijzen dat de Zionisten en Nazi's diepgaand collaboreerde. Daarbij publiceert Goede Nieuws vijf nieuwe documenten die altijd in de archieven zijn blijven liggen of althans hoofdzakelijk voor 'controled circulation' beschikbaar waren.

Deze door Goede Nieuws geopenbaarde originele Zionistische documenten (zie die onderstreepte zinnen en kanttekeningen) waaruit onloochenbaar blijkt dat de Amerikaanse Hebrew, de Zionist, Asjkenazim, die grote Nazi-leiders waren en dat Hitler slechts hun helper was, rechtvaardigt onmiddelijk gepast militair optreden tegen Grote en Kleine Satan. De Nazi is nog lang niet verslagen. Het zit verschanst in bestuurlijke lichamen van de Verenigde Staten van Amerika, Israël en ook in Nederland. Vicepremier Lodewijk Asscher is nakomeling van hij die als voorzitter van de Joodsche Raad de Duitse bezetter ondersteunde bij en tijdens het deporteren van Joden en liquideren van Joodse rijkdommen. Lodewijk Asscher is van het soort dat doet alsof de joodse achtergrond niet voor nazisme staan kan. Asjkenazim. De tekens NAZI staan sinds den beginne in het woord gebeiteld.

Het interessante aan Zionisme is dat Joden er geen belang aan hechten. Zionisme interesseert Joden geen bal. Joden willen geen Joodse Staat. Joden willen liever Arabisch bestuur in het Midden Oosten dan de Dictatuur van Zion. Joden willen in de verstooiing in Palestina leven. Dat is onmogelijk met enig Joods bestuur. Joden zijn geen Zionisten. Zionisten zijn de Nazi's. Eichmann was Zionist. Hitler was nota bene stichter van Israel. Zionist Theodre Herzl heeft met zijn geschriften in 19e eeuw de blauwdruk voor de Holocaust gegeven. Het is makkelijk te zien. Te Basel precies deze dagen 116 jaar geleden hebben de Zionisten de mensenrechten voor de Joden ontbonden. De Zionisten hadden een hekel aan de gewone 'ebenbürtig' Joden want die zette zich niet in voor het kapitalistische ideaal van de Zionistische slavendrijvers.

De Zionisten zijn vanaf het begin antidemocratisch, pro-slavernij, tegen vrije meningsuiting en besluiten te Basel 29-31 augustus 1897 ondemocratisch dat alle Joden in Israël moeten wonen anders hebben ze geen leven. Ook willen zij dat Joden creperen en op elkaar schieten. Antisemieten noemen zij de beste vrienden en worden geaccrediteerd voor de controle van de massa. De Zionisten bedachten de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk en hitste alle landen middels militair manifesteren, voorbereidingen van terroristische aanslagen en oorlogsverklaringen op aan de uitvoering van de Endlösung ondersteuning te leveren. De Zionisten zijn vanaf het begin 200 kapitaal krachtige seculieren met een verjoodste achtergrond. Echte Joden zoals die in de tijd van Jezus Christus in Israël leefde zijn het niet. Het zijn verknipte joden. Opgevoed met een joodse traditie zonder grondslag.

Ronny Naftaniel en Ester Voet en Ronald Eissens, en dus het CIDI en het MDI en ook de Joodse Omroep en het Anna Frankhuis leveren naoorlogse propaganda om te voorkomen dat het publiek bekend wordt met de hoofdschuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. 68 jaar na Auschwitz moet de schuld van Zion nog verrekend worden. Met de leuke bijkomstigheid voor de Duitse economie dat in ieder geval twee derde van de Wierdergutmachungen onverschuldigd betaald zijn. Hitler maakte onderdeel uit van een samenwerkingsverband tussen hem en Koninklijke Shell en de familie's Rothschild en Rockefeller. Het vergassen van Joden maakte geen onderdeel uit van de Duitse begroting. Zie Shoah van Claude Lanzmann. De Joden moesten de deportatie zelf betalen. Zie de grote leider Theodre Herzl in zijn blauwdruk voor de Holocaust, en de Sondercommando's over het treintransport van de Joden van Thessaloniki in Shoah van Lanzmann. Geluk bij een ongeluk is de fabel van zes miljoen een mythe. De Zionisten hebben WOII en de Shoah geleverden en staan op het punt versie 3.0 uit te rollen want ze willen wereldmacht voor zichzelf.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus