U bent hier: Home / Oorlog

Oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 06-09-2014 10:35

Voorbereidingen zijn getroffen om even brisant ruzie te maken in Nederland. Brisant betekent explosief. Ook uitgelegd als knallende ruzie. Op hét Goede Nieuws™ staat reeds het één en ander over de factoren in verband met deze ruzie vermeld. Één van de hoofdrolspelers in deze ruzie is Geert Wilders. Wilders krijgt de ruzie die hij niet zal winnen. Ook Erik Gerritsen heeft ruzie, en GeenStijl en de NPO. De NPO heeft epische ruzie.

20% meer salaris. Bij de publieke omroep. Wat verdient Matthijs van Nieuwkerk? Hoeveel maanden is hij op vakantie geweest? Hoeveel herhalingen heeft hij reeds laten zien? Een hele zomer ontspannen televisie omdat Matthijs van Nieuwkerk op vakantie was. Tien jaar de Wereld Draait Door. In die tien jaar heeft hij keer op keer leden van het CDA en de VVD en de PvdA aan zijn tafel de hand boven het hoofd gehouden. Hoe vaak beroept van Nieuwkerk zich erop dat DWDD een onderwijsfunctie bezit? Matthijs van Nieuwkerk was hoofdredacteur van het Parool. Er gaat wat uit van die rol. Dat is een verantwoordelijk taak waarbij inhoud aan de vorm vooraf gaat.

 

Niet bij Matthijs. Matthijs is niks anders dan vorm. Leegheid duur verpakt op kosten van de belastingbetaler om terroristen in de Nederlandse politiek de hand boven het hoofd te houden. Hard lachten om mensen die de “a” anders uitspreken dan Matthijs en zijn kouwe kak. Matthijs van Nieuwkerk is een ingehoerde Goebbels die namens de fascisten in de politiek op primetime TV aan androgyne jongetjes zitten mag. De redactie van de Wereld Draait Door heeft een onderzoeksjournalist gewurgd die opzoek was naar een inhoudelijk intervieuw met de medewerkers van DWDD en dus van Nieuwkerk. Gekeeld. Met drie of vier man. Twee die de armen vasthielden. Een derde die de keel dichtkneep tot betrokkene inzakte en het strottenhoofd en gehoorkanaal nog weken, née maanden pijn deed.

 

Er is nog immer de lust naar wraak. Er is aangifte gedaan. De aangifte is geseponeerd. Gronden van sepot zijn niet vermeld. Beklag wordt overwogen, of gewoon slaande ruzie op het terrein van de Westergasfabriek? Hoe vaak dat Jack de Vries als spindoctor van het CDA aan de tafel van Matthijs van Nieuwkerk bij de Wereld Draait Door het publiek in de waan kon plaatsen over zijn opzichtige oorlogsmisdaden is niet meer te tellen. Keer op keer is Matthijs van Nieuwkerk de duurst betaalde hoernalist van Nederland die de terroristen van het CDA faciliteert, ondersteunt, bijstaat bij en tijdens hun opzichtige oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden.

 

Allemaal zijn het 'journalisten'. Allemaal hebben ze de taak de macht te controleren. Daarom ook dat de journalist meer ruimte heeft als het om vrije meningsuiting gaat. De journalistieke rechten worden verkracht door Matthijs van Nieuwkerk. Niet alleen hij verkracht de vrije meningsuiting op schandalige wijze. Ook Pieter Broertjes is zo'n ploert. Ooit was deze proleet hoofdredacteur van de Volkskrant. In de periode dat 9/11 zich afspeelde en de oorlog in Irak werd klaargestoomd. Nu is Pieter Hoertjes burgemeester van nota bene Hilversum. Nooit een zinnig journalistiek onderzoek heeft hij laten verrichten naar de beweringen van autoriteiten over de toedracht van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Het internet staat vol met knalhard bewijs dat die aanslagen een 'inside job' geweest moet zijn. Net als porno is het niet te missen op internet.

 

Alle journalisten zwijgen en Matthijs van Nieuwkerk vraagt er niet eens tussen neus en lippen naar bij Jack de Vries aan zijn tafel. Toch laat DWDD alle filmpjes van het internet zien zonder vooraf de auteursrechten met de makers netjes te regelen. Ook Pauw van Witteman houdt de mond. Hij vindt zichzelf kennelijk belangrijker dan de inhoud van zijn programma. Niet om aan te zien die programma's van de NPO, voor wie bekend is met de feiten. Tenen krommend. Behalve Boer Zoek Vrouw. Dat is geweldig. De kritiekloosheid waarmee de Nederlandse journalistiek invulling geeft aan de bediening is angstwekkend. De grote man die de Endlösung der Judenfrage bedacht heeft blijkt een journalist te zijn. Niet Adolf Hitler. Dat had hij reeds in 1896 bedacht en gepubliceerd in een journalistieke uitgave. Als journalist kwam deze kwartiermaker van de Holocaust bij iedereen over de vloer. Geen deur bleef voor hem gesloten. Hij was de grote Matthijs van Nieuwkerk uit zijn tijd.

 

De brisante ruzie wordt invulling gegeven middels het losmaken van strafvervolging van zij over wie het in deze gaat. Afhankelijk van de medewerking van iedereen zullen er de minste klappen vallen. Vooral ook gezinsvoogden in Nederland zullen het rechtens moeten ontgelden. Superpedofielen die parasiteren op de perverse prikkels van Joris Demmink in de Wet op de Jeugdzorg, en misbruiksmakend van macht gelegenheid en middelen minderjarigen massaal laten verdwijnen en structureel verkrachten. Lichamelijk, geestelijk en anderszins. Lieden als Erik Gerristen moeten een speciale behandeling krijgen omdat deze personen met de zware misdrijven waarvoor ze veroordeeld worden zullen, in detentiecentra standaard volledige gemolesteerd worden door collega gevangenen.

Share |
comments powered by Disqus