U bent hier: Home / Oorlog in Europa

Oorlog in Europa

by J.L. de Kreek — last modified 15-09-2013 17:45
Opgeslagen onder:

De oorlogen die gevoerd worden in Islamitische landen met name de oorlog nu in Syrië bezitten het oogmerk naar Europa te komen. Dat is de intentie van de ondersteunende niet vervolgde terroristische organisatie die schuld heeft aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Om te begrijpen dat de kans op oorlog in Europa groot is hoeft alleen gekeken te worden naar de bron van het kwaad: het Zionisme en Vaticaan. De Zionisten hebben altijd symbiotisch met het Vaticaan samengewerkt om Europa vrij te maken van Joden.

De Zionisten hebben drie wereldoorlogen gepland om tot de definitieve vestiging van het Derde Rijk te komen. De eerste stap naar de Derde Wereldoorlog is gezet met de uitvoering van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Dat is in vereniging gedaan met Christenen in de civiele en publieke sector. Lieden als Joshua Livestro en zijn VVD en het CDA natuurlijk zijn de roodnekken die denken dat Europa het offer aankan. Menende dat de strijd te winnen is van het Islamitisch fundamentalisme.

Islamitische Jihadisten malen er niet om iemand voorbij de hoek van de straat een kopje kleiner te maken met een bot zakmesje. Personen die de eigen dochter vermoorden als het naar de verkeerde kijkt. Wanneer die vechten is er geen houden aan. Eeuwen getraind in guerrilla. Tot op de dag van vandaag alle vijanden verslagen. Grote en kleine Satan in kop en hiel vermorzelen is een eer en draagt bij aan de reputatie van de Jihadist. Man of vrouw. De kleine Jihad, de gewelddadige Jihad komt naar Nederland. Dat is gegeven. Het is er al. De berichten over de naderende golf van geweld staan voor iedereen te lezen op de site van de NCTv, AIVD en in Kamerstukken. Bestuurders willen dat om dwangcontrole op de samenleving uit te kunnen oefenen.

Geen journalist die in staat blijkt de data te interpreteren. Dit komt omdat journalisten bij meerderheid personen zijn met ego's en financiële afhankelijkheden en al dan niet politieke meningen en dus niet onbevangen zonder oordelen naar de feiten kijken kunnen. De journalisten zijn bijna allemaal van mening dat er een Holocaust geweest is. Zeker is dat vrijwel geen van de journalisten daarover iets fundamenteels onderzocht heeft en dat de informatie die de journalist denkt te weten uit het algemeen onderwijs komt. De Holocaust is gelogen. Academisch is dit lang en breed aangetoond door vooraanstaande wetenschappers die de feiten verhuld brengen omdat ze anders als Holocaustontkenners gelyncht worden door de Zionisten. De Zionisten hebben altijd de vrije meningsuiting bedreigd. Dat zit statutair in de code van de Zionisten gebakken.

De schuld van de Duisters is ook gelogen. Er is wel schuld bij Duitsers, het is alleen een van de Zionistische hoofdschuld afgeleidde schuld. Eichmann was schuldig en Zionist Jabotisnky is schuldiger. De Zionisten en de Rothschild bankiers en de familie Rockefeller en koninklijke Shell zijn de grote beramers. De Nationaal Socialisten ondersteunde de Zionistische zaak. Belangrijk om te weten omdat de Rothschilds ook juridisch eigenaar waren van Auschwitz toen er Joden vergast zijn, en Hitler dertig miljoen betaald hebben. Deze familie financiert ook Israël en de VN en staat serieus waar geagendeerd om voor alle vrijgevigheid beloond te worden met de kroning tot koninklijke familie van Groot Israël. In de persoonlijke dagboek notities van journalist en Zionist Theodore Herzl staat reeds in 1897 globaal bepaald de agenda voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en het daarna tot en met de definitieve vestiging van het Duizendjarig Nazirijk met de kroning van prins Rothschild in de Derde Tempel.

Ook zo'n grappige Hoax in het Nederlands onderwijs. Iedereen denkt dat de Nazi's de Moffen zijn. Het Duitse volk. Terwijl de Nazi's de Oost Europese Joden zijn die zich onderscheiden van de autentieke Joden omdat zij geen enkele historisch, Bijbelse, genetische of culturele band hebben met Israël. Ook hun taal is significant anders. Niet een dialect of iets dergelijks. Deze Oost Europese Joden noemen zich Ashkenazim. De tekens NAZI zitten reeds van nature in deze Joodse groepsaanduiding gebakken. De Moffen zijn de Nazi's genoemd omdat ze diepgaand collaboreerde met de Asjkenazische leiders, die de Zionistische ploerten zijn. Zij stammen af van de Bijbelse Ashkenaz die geen deel uitmaakt van de stam der Semieten. De Joodse identiteit hebben zij gestolen. De leiders van het Oost Europese volk hebben dat gedaan door de burgers gedwongen te bekeren tot het Jodendom. Ongeveer vijfduizend jaar nadat het authentieke Jodendom ontstond in Irak. Joden zijn meer verknocht met Irak en Iran dan met de Staat Israël.

Deze, de, Zionisten willen wereldmacht. Dat willen zij in vereniging met het Vaticaan. Dat noemen zij de Nieuwe Wereld Orde. De eerste president Bush heeft het daarover wetende dat zijn vader manager was voor het Bureau van Adolf Hitler en eerst ná toepassing van de 'Trading With The Enemy Act' door de Amerikaans Overheid uit het bezette Europa is geëvacueerd en gecompenseerd voor het verlies van zakelijke belangen bij het Naziregiem. Allemaal knalharde feiten waarover de hypocriete Nederlandse bestuurders en journalistiek, met Matthijs Van Nieuwkerk en Jort Kelder voorop, het nooit hebben terwijl de orginele bronnen eenvoudig op internet te vinden zijn wanneer de journalistieke nieuwsgierigheid bevredigd wordt met het invullen van enkele trefwoorden in het algemeen bekende Google.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus