U bent hier: Home / Oorlog in Jodenland

Oorlog in Jodenland

by J.L. de Kreek — last modified 01-05-2016 11:09
Opgeslagen onder:

De rijke Joden zijn met hun goud en diamanten per luxe Pullman-wagons en restauratie naar Oost Europa vervoerd. Precies zoals Hitler met de Zionisten was overeengekomen. De gewone Joden werden per veewagons getransporteerd. De Joden moesten het transport zelf betalen. Niet iedereen wilde op transport. Het initiatief van de Zionisten om de Joden ritueel te verbranden was niet bekend bij de SS. Dat werd eerst duidelijk in de kampen waar Zionisten en Oekraïners de baas waren.

De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 is op instigatie van de Zionisten. De familie Rothschild is de grootste profiteur die door deel te nemen aan de Holocaustplannen van de Zionistische helden van Wilders verwacht in de nabije toekomst als koninklijke familie van Groot Israël gekroond te worden. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging toen en nu draait om het verkrijgen van aristocratische macht over de wereldbevolking voor de familie Rothschild die vanaf dan innig samenwerkend met het Vaticaan de baas is over iedereen.

De Joden zijn vermoord door breinzieke Joden die zich niet houden aan de Joodse traditie door de Drie Eden na bijna tweeduizend jaar trouwe dienst met voeten treden. Assimilatie en emancipatie zijn altijd het enige juiste medicijnen geweest voor Joden tegen antisemitisme. De Franse Revolutie bewijst het succes daarvan. Na invoering van gelijke rechten voor iedereen verdampte het antisemitisme in Frankrijk, in Duitsland, In Italië, in Engeland, en dreigde de Zionisten en hun vrienden hun grip op het Joodse gettovolk te verliezen.

De Joden in Oost Europa zijn eeuwen in getto's gehouden door de familie Rothschild en hun partners. Niet alleen in Oost Europa ook in Argentinië waar de Joodse getto's eufemistisch kolonies werden genoemd door onder andere baron von Hirsh! De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 wordt misselijkmakend ziek gelogen door de Zionisten en het personeel van de Telegraaf Media Groep. Zionisten met wortels in de journalistiek en massamedia en de journalisten van TMG zijn de harde kern van het Nazisme.

Claude Lanzmann die de film Shoah gemaakt heeft bewijst in de eerste twee uur en twintig minuten reeds dat er evident iets niet klopt aan het Holocaustverhaal. De moorden worden gepleegd door Oekraïners. De gaskamers van Terblinka zijn te klein. Er is helemaal niks over van Terblinka en de 900.000 daar vermoorde Joden, en rijke Joden kwamen per Pullman en werden behandeld als welkome gasten. De Duitsers zijn onschuldig aan de Holocaust. De genocide op de Joden is het project van journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf, the Jewish Chronicle, the Neue Freie Presse en nog een paar uitgevers.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus