U bent hier: Home / Oorlog in Jodenland (3)

Oorlog in Jodenland (3)

by J.L. de Kreek — last modified 05-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten hebben de Joden vermoord in de Tweede Wereldoorlog. Voorts weigeren de Zionisten schuld te bekennen ook al liggen de feiten op straat. Israël is geen Joodse Staat. Het Jodendom, de Thora, dus de Joodse wet, staat geen Joodse Staat toe. De Joodse Staat Israël is gesticht door gettomanagers die zich afkeren van democratie en mensenrechten, en aristocratisch wereldbestuur wensen in handen van de familie Rothschild. Van Hidde Jan van Koningsveld, de Führer van de CIDI-Jugend, mag dit niet worden geopenbaard want dat vindt hij antisemitisch terwijl Hidde Jan van Koningsveld een liederlijk goj is.

Vooral Christenen, Zionisten en journalisten zijn verdedigers van de Joodse Staat. De Joden die altijd als eerste vooraan staan om iedereen te onderwijzen dat Zionisme helemaal niks te maken heeft met Jodendom worden doelbewust genegeerd. Hun deskundige opinie wordt buiten het debat gehouden en ook wordt de Nederlandse Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedrogen en bedreigd om de waarheid van de Nazi-feiten der Zionisten te ontkennen. De Nederlandse journalistiek en media zijn door en door verrot en tot het bot gecorrumpeerd met antisemitisme en diepliggende Jodenhaat, zoals bij Kustaw Bessems van De Volkskrant of Wierd Duk van de Telegraaf of Timon Dias van GeenStijl.

Werkelijk niemand met zogenaamd gezond verstand onder de Nederlandse journalisten en Zionisten en Christenen is bereid te erkennen dat het inderdaad zo is dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust het werk zijn van Zionisten, journalisten, kapitalisten en het Vaticaan. Na de oorlog is het programma niet beëindigd. Met de Holocaust van 1940-1945 is men pas halverwege complete realisatie van de idealen van de grondleggers van het Zionisme. De volgende stap naar “oppermacht” wordt in de tegenwoordige tijd gezet door de aanslagen in de VS 11 september 2001 en het zieke liegen en bedriegen van de Nederlandse journalistiek om de waarheid te verdoezelen.

Geert Wilders en GeenStijl zijn schuldig aan het sneuvelen van Nederlandse en NATO-militairen. Geert Wilders bewondert het creatieve brein van de Holocaust als zijn held. De feiten zijn reeds lang geleden nauwkeurig bewezen en vastgelegd. Tot strafvervolging van de Blonde Geit en zijn media is het nog niet gekomen omdat de Nederlandse Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen om de waarheid over de Nazi-feiten van Geert Wilders te ontkennen, of ervan weg te kijken of handen van zaken af te trekken, door de vrienden van professor mr. advocaat Herman Loonstein die ook maatjes zijn met Geert Wilders en GeenStijl en Wierd Duk en Timon Dias en Bart Schut en Leon de Winter en Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus