U bent hier: Home / Oorlog in Nederland

Oorlog in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 21-07-2014 08:02
Opgeslagen onder:

Oorlog in Nederland met jihadisten en separatisten die gewelddadig bezit nemen van Den Haag kan ook. In Irak, Afghanistan, Libië andere Moslimlanden doet Nederland wat het wil. Voor de deportatie van Moslims in Srebrenica is Nederland reeds aansprakelijk gesteld. Niemand verzet zich tegen de lust van Wilders om Moslims uit Europa te deporteren. Ook zwijgt iedereen over de genocide van Bush, Balkenende en Blair in Moslimlanden.

Berichten over het onrechtmatige geweld van Nederland in Moslimlanden worden door de mainstream media steevast afgedaan als “complottheorie”. Met de gevestigde journalistiek is niet te praten over het terrorisme in de Nederlandse politiek. Lollig erover doen kunnen de 'journalisten' wel. De strafvervolging van een groot aantal prominente Nederlandse bestuurders wordt geambieerd in verband met deelname aan extreem geweld waaronder begrepen massamoorden en industriële vernietiging van een beschermde bevolkingsgroep.

 

De keten van opsporing en vervolging is geïnformeerd over de schuld van Balkenende & co aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in nota bene Moslimlanden, en de wil tot hun vervolging. Het oorlogspad der Christenheid moet worden gestuit. Dat er nog niet vervolgd is lijkt eerder het gevolg te zijn van de 'shock and awe' van het Christenterrorisme dan wat anders. De politieke entiteiten die schuldig zijn aan het extreme geweld in Moslimlanden zijn de VVD, het CDA, de CU, de SGP, de PvdA, de SP, GroenLinks. Dus alles wat middels een politieke vereniging vertegenwoordigd is in de Eerste of Tweede Kamer.

 

Het is allang bewezen dat de oorlog in Irak onrechtmatig is. De Commissie Davids wat een commissie van zwaargewichten was, heeft geconstateerd dat er géén sprake is van een adequaat volkenrechtelijk mandaat. Grappig genoeg is het neerschieten van MH17 als terroristische daad minder onrechtmatig dan de inval van Irak in 2003. Toch legt iedereen in politiek en media het rapport van de Commissie Davids naast zich neer. Balkenende als persoonlijk meest gerede partij doet alsof het gegeneerd worden kan en iedereen volgt hem.

 

Dat is een misdaad. Vreemd dat de gerenommeerde oorlogscorrespondent Arnold Karskens het daarover nooit heeft. Wat ook vreemd is dat Fred Teeven van de VVD nog altijd lid is van het comité van aanbeveling van de Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van Arnold Karskens. Ook vreemd is dat wanneer Karskens daarop gewezen wordt hij begint te schelden. Toch zit het kaalkopje regelmatig prominent met kin ophoog iedereen de les te lezen op TV. De 'Endlösung der Judenfrage' is anders dan iedereen denkt ook door een prominente en overigens Zionistische journalist bedacht en in 1896 reeds op de internationaal politieke agenda gezet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus