U bent hier: Home / Oorlog in Nederland (2)

Oorlog in Nederland (2)

by J.L. de Kreek — last modified 26-01-2015 11:32
Opgeslagen onder:

De oorlog heeft zich allang verplaatst naar Nederland. De journalisten in de massa media houden allemaal stijf de kaken op elkaar in verband met de harde bewijzen voor gecontroleerde sloop van de torens van de Twin Towers 9/11 en het terrorisme van de Nederlandse politiek. Op grote schaal worden reeds lange tijd minderjarigen in Nederland met tienduizenden tegelijk onbevoegd uit huis gehaald om gedwongen te verdwijnen in een netwerk pedofielen wat mede mogelijk is gemaakt door Joris Demmink, Fred Teeven en Ivo Opstelten.

Dat deze manen tevens bepalend zijn in verband met de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de leden van 'the Coalition of the Willing' in Irak, en bijdragen aan de geheimhouding van het feit dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers waren van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah, maakt dat de sfeer in Nederland ronduit explosief is en elk moment leiden kan tot een veldslag in bijvoorbeeld het kantoor van Erik Gerritsen van de kinderbeschermers te Amsterdam. Ook zal er een ware veldslag gevoerd kunnen gaan worden in de redacties ruimtes van de Telegraaf Media Groep waaronder Geen Stijl of dat van de Wereld Draait Door.

Voorts is het denkbaar, het is goed voorstelbaar en zelfs zeer gewenst, dat zich in Nederland een veldslag ontwikkelt om de Joden te verdedigen tegen de Zionisten. Dat de Zionisten de gore kwasten zijn die de voedingsbodem gelegd hebben voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust wordt willens en wetens verborgen gehouden door Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens en al die andere personen die doen alsof zij Joden zijn terwijl daarvan hoegenaamd helemaal niks waar is. In Oekraïne worden de neo-nazi's gefinancierd of anderszins ondersteund of gedoogd door Zionisten zoals zij dat ook met Hitler deden.

Omdat Wilders eerder gedreigd heeft met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak wanneer hij niet wordt vrijgesproken, kan er niet op vertrouwd worden dat de rechtspraak de strafzaken die nu aangespannen worden om Wilders gevangen te laten zetten succesvol verlopen zullen. Bovendien maakt de noodzakelijke verdediging van het lijf, eerbaarheid of goed van de tienduizenden minderjarigen onder de hoede van de kinderbeschermers, tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding van de kinderbeschermers gepast geweld tegen de kinderbeschermers bevoegd. De massamoorden van de kinderbeschermers op de Nederlandse jeugd zijn nauwkeurig beschreven. Niemand gaat erop in.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus