U bent hier: Home / Oorlog met Mark Rutte

Oorlog met Mark Rutte

by J.L. de Kreek — last modified 17-04-2014 15:55
Opgeslagen onder:

Premier Mark Rutte verwacht niet dat de crisis over Oekraïne zal uitmonden in een militair conflict tussen Oost en West. Volgens PowNed zei hij dat na afloop van de ministerraad. Rutte denkt nog steeds dat het mogelijk is de situatie te de-escaleren "als verstandige krachten en verstandige mensen verstandige handelingen verrichten", zo citeert het ANP volgens Powned. Op de achtergrond ontspint zich een scenario wat veel weg heeft van kans op ouderwets binnenlands Partizaans verzet.

Dat hangt samen met het feit dat Mark Rutte één van de onverstandige mensen is die in vereniging met andere onverstandige mensen onverstandige handelingen hebben verricht ter meerdere eer van onverstandige krachten die wereldheerschappij voor zichzelf ambiëren. Ook hangt dat samen met de kinderbescherming. Tienduizenden minderjarigen per jaar verdwijnen gedwongen in de jeugdbescherming zonder dat de autoriteiten de vrijheidsontnemingen erkennen.

Mark Rutte & co waaronder begrepen het CDA hebben schuld aan een schadepost voor de Nederlandse schatkist die vooralsnog begroot worden moet op drie duizend miljard EURO. Dat is het gevolg van het politieke akkoord voor de oorlog zonder geldige reden in Irak. Die oorlog is gevolgd door een industriële genocide op de Arabieren van het land Irak. In ieder geval ander half miljoen mensen zijn gedood. Door het voortduren van de genocide kan ervan uitgegaan worden dat het uiteindelijke aantal dodelijke slachtoffers de drie miljoen overstijgt.

Voorafgaande deze gruwelijke massamoord heeft de terroristische organisatie waaraan Mark Rutte deelneemt de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 verzorgd. Om vervolgens ten titel van terrorisme bestrijding de wereld te vergasten op meer terrorisme en een liederlijke genocide waar mening dictators de vingers bij aflikken kunnen. In ieder geval wordt uit noodzakelijkheid justitieel overtuigd tot strafvervolging van Mark Rutte & co waaronder begrepen Mathhijs van Nieuwkerk en Jort Kelder.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus